Wijziging gebruik VVT t-tag / Reiskosten miv seizoen 2015/16

Met ingang van dit nieuwe seizoen zien wij ons genoodzaakt om het gebruik van de VVT T-tag en reiskosten vergoeding te herzien.

VVT T-tag

Deze komt per direct te vervallen.

VVT is/was in het bezit van 19 T-tags maar het bleek lastig om de T-tag na gebruik in te leveren. Hierdoor zijn er na herhaaldelijke oproep nog steeds 7 T-tags niet ingeleverd.

Slechts bij gebruik van huurbus is er nog een t-tag beschikbaar.

Voor alle wedstrijden waarbij door Westerscheldetunnel moet worden gereden, mogen chauffeurs van desbetreffende auto’s hun tunnelkosten (T-tag tarief) declareren.

11 tallen -> 5 auto’s  /  7-tallen -> 4 auto’s

Reiskosten

Vanwege zeer hoge reiskosten is de regeling herzien.

Kilometers voor ‘eigen’ rekening gewijzigd van 50 km naar 80 km, er zal voor wedstrijden in Brabant van VVT 2 (zon), Dames, A1, B1 slechts nog 1 huurbus beschikbaar worden gesteld, 1e selectie gaat reizen (alleen naar Brabant) met andere bus / bedrijf (goedkoper)

Reiskosten willen we verder per maand gaan uitbetalen, niet meer per team maar per chauffeur (tenzij anders afgesproken)

Declareren uitsluitend mogelijk via formulier wat vanaf volgende week te downloaden is op de site.

Contante uitbetaling van reiskosten niet mogelijk.

Van der Poel Terneuzen TMS Heineken