Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Clinge

25 NOVEMBER Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal: Bloemsierkunst de Carlton (René & Karen Koene)

Wijziging reiskosten vergoeding (miv seizoen 2018-2019)

Vanwege de flink oplopende kosten voor vervoer zien wij ons genoodzaakt om reiskosten regeling voor nieuw seizoen op detail aan te passen.

De belangrijkste wijzigingen zijn kilometers voor ‘eigen’ rekening, inlevertermijn declaratie en gebruik busje.

Spelregels

• Reiskosten vergoeding alleen van toepassing bij competitiewedstrijden
  • Vergoeding T-tag -> €3,80 (T-tag tarief). Te declareren bij beker/competitiewedstrijden
  • Vergoeding per kilometer -> € 0,19
  • Aantal kilometers -> de eerste 100 kilometer zijn voor ‘eigen’ rekening
  • Gebruik huurbus niet vanzelfsprekend en alleen voor VVT 2 zondag, JO19, JO17 & uitsluitend bij competitiewedstrijden buiten Zeeland
  • 11-tallen mogen 5 auto’s declareren, 7-tallen mogen 4 auto’s declareren, bij gebruik huurbus mogen er nog 2 extra auto’s worden gedeclareerd
  • Declaratieformulieren dienen per auto / bestuurder ingeleverd te worden. Niet per team (tenzij anders overeengekomen)
  • Declareren binnen 1 week na einde maand, betaling volgt spoedig na goedkeuring. Niet tijdig ingeleverde declaraties worden niet in behandeling genomen !
  • Declaraties worden niet contant uitbetaald (ook niet via kantine)
  • Declareren uitsluitend via desbetreffend formulier

Wedstrijdzaken reserveert huurbus bij verhuurbedrijf. Huurbus dient op zaterdag afgehaald te worden en afhankelijk van gebruik op zondag door het laatst gebruikte team teruggebracht te worden naar verhuurbedrijf.
Na gebruik en voor terugbrengen dient huurbus nog wel afgetankt te worden. Tankpas te verkrijgen in bestuurskamer.

Van der Poel Terneuzen Heineken TMS