Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Clinge

25 NOVEMBER Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal: Bloemsierkunst de Carlton (René & Karen Koene)

Wie komt ons helpen?

Het voortbestaan van onze vereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Daarom is het van belang dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt voor en of binnen de vereniging.

Heb jij al eens nagedacht over wat je zou kunnen betekenen voor de vvTerneuzen?

Kan je heel goed orde houden of ben je goed in organiseren. Misschien kan je wel heel goed schilderen of werk je in de bouw. Of ben jij super in de logistieke wereld of heb je connecties met ondernemers in de omgeving. Mogelijk kan je jouw kennis en kunde en je netwerk inzetten voor onze vereniging.

De activiteiten zijn echt niet enkel voetbal gerelateerd, ook juist in de ondersteuning moet van alles gebeuren.

Kan je het niet zelf;  mogelijk is er een handige opa, een slimme tante, een grote broer of een goede buur die iets wil betekenen.

Laten we er samen voor zorgen dat we binnen onze club aan het voetballen kunnen blijven door allemaal ons steentje bij te dragen.

Kunnen we ook op jou rekenen? Meld je aan op info@vvterneuzen.nl

Klik op onderstaande link:

TMS Heineken Van der Poel Terneuzen