Volgende wedstrijd Terneuzen 1

27 MEI 2018 Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal VVT 1: Engie Zuid - Marianne Chapelier
Beste VVT'er,

Zoals ieder jaar organiseren we ook eind 2017 het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van VV Terneuzen. Dit jaar wordt het toernooi gespeeld op donderdag 28 december 2017 in Sporthal de Vliegende Vaart.

Op deze dag zal door onze jeugdleden per leeftijdscategorie - meiden en jongens O6 t/m O19 -  en de senioren gestreden worden om de INDOOR CASITACUP. De kosten voor deelname bedragen € 3,00 per persoon en deze kunnen worden voldaan op de dag zelf bij aanvang van het toernooi.

Schrijf je nu in door onderstaand formulier volledig in te vullen. Er zal een bevestiging van je inschrijving naar het door jou opgegeven e-mailadres worden verstuurd. Je wordt medio december geïnformeerd over de exacte aanvangstijdstippen op het opgegeven email adres.

We zien je graag op 28 december!

Schrijf je hier in: https://goo.gl/forms/s4HDM19IN0WGYV0Q2

Van der Poel Terneuzen TMS Heineken