Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - SC Gastel

27 MEI 2018 Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal VVT 1: Engie Zuid - Marianne Chapelier

Algemeen nieuws

1 2 3 4 5 6 7 >

21/05/2018

Ook Jasper van Asten keert terug bij VVT

Nadat eerder Jeffrey Buize, Sonny Huitema en Can Kiran hun terugkeer naar VVT hadden aangekondigd, deed zondag ook Jasper van Asten dat.
Van Asten vertrok drie jaar geleden naar Philippine, maar volgt nu de omgekeerde weg. De 23-jarige verdediger stond voor een moeilijke keuze, zegt hij, maar heeft uiteindelijk zijn gevoel gevolgd. ‘Bij Philippine is altijd alles top geregeld, maar ik kies toch weer voor de club waar ik begonnen ben.’

lees verder >

19/05/2018

schoonmaak kantine op 26, 27 en 28 juni. Komt u helpen?

Aan het einde van het seizoen gaan we de kantine schoonmaken. Op 26, 27 en 28 juni bent u van harte welkom om ons te helpen.

lees verder >
schoonmaak kantine op 26, 27 en 28 juni. Komt u helpen?

17/05/2018

Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Terneuzen

Er zijn nog plaatsen voor het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Terneuzen. Doe mee, ontvang een compleet voetbalpakket en maak kans op een mooie prijs! ⚽ win een gesigneerd shirt van Steven Berghuis.

lees verder >

14/05/2018

Nachtkamp 2018 gaat niet door

Jammer genoeg gaat dit jaar het 31e nachtkamp niet door.
Weinig aanmeldingen van deelnemertjes en daarnaast gebrek aan inzet van vrijwilligers, maken dat we dit jaar geen nachtkamp kunnen organiseren.

lees verder >

12/05/2018

Can Kiran keert terug op het oude nest

Can Kiran keert terug bij de VVT. De spits scoorde vorig jaar nog 23 keer voor VVT, maar koos daarna voor FC Meetjesland. Aan zijn avontuur bij de Belgische tweedeklasser provinciaal kwam eerder dit seizoen echter een vroegtijdig eind.

Kiran zegt blij te zijn dat Terneuzen hem met open armen ontvangt. ,,Terneuzen is toch een beetje mijn club. Ik heb er altijd met veel plezier gespeeld en wil daar graag iets voor terugdoen. Mijn doel is om komend seizoen om de prijzen te spelen'. De selectie blijft overigens grotendeels intact. Quincy Poortvliet is weliswaar aan zijn laatste weken bezig omdat hij naar Zoetermeer verhuist, maar daar staat tegenover dat Jeffrey Buize (Koewacht) en Sonny Huitema (Spui) op het oude nest terugkeren.

lees verder >

1 2 3 4 5 6 7 >


Heineken Van der Poel Terneuzen TMS