Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Schijf

28 OKTOBER Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal: Kolijn Drankenhandel (Roland v Kouteren)
Wedstrijdsponsor: Next Maritime (Maarten de Heus)

Competitie & praktijkbijeenkomst pupillenvoetbal

Vanaf komend seizoen (2018/'19) start de tweede fase van de introductie van de nieuwe wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal. Vanaf dan gaan ook alle onder 10 t/m onder 12 pupillen spelen in een nieuwe wedstrijdvorm waarbij optimaal spelplezier en voetbalontwikkeling voorop staan. De onder 10 pupillen spelen vanaf het nieuwe seizoen 6 tegen 6 wedstrijden, de onder 11 en 12 pupillen beginnen aan de 8 tegen 8 wedstrijdvorm. Om iedereen goed voor te bereiden op dit nieuwe seizoen pupillenvoetbal organiseert de KNVB de komende maanden speciale informatiebijeenkomsten door heel Nederland.

Competitie-en praktijkbijeenkomsten

Centraal thema bij deze bijeenkomsten zijn de competitie-en teamindelingen. We bespreken met elkaar de diverse mogelijkheden om te komen tot een optimale en gelijkwaardige team- en competitie-indeling. Daarnaast laten we de 8 tegen 8 wedstrijdvorm in de praktijk zien.

Programma

  • 18:30    Inloop
  • 18:45    Aanvang bijeenkomst
  • 19:00    Praktijk: 8 tegen 8 wedstrijdvorm op het veld
  • 20:00    Team- en competitie-indelingen: hoe organiseren we dit samen?
  • 21:00    3e helft: mogelijkheid tot stellen individuele vragen

Gratis starterskit

Iedere vereniging ontvangt bij de bijeenkomst één gratis starterskit. Deze bevat allerlei praktische materialen als spelregel- en coachboekjes, instructieposters en een USB met handige informatie waarmee je de nieuwe wedstrijdvormen verder kan introduceren binnen jouw vereniging.

 

Inschrijven:   https://www.coachtool.nl/reg/knvbroadshow.php

 


TMS Van der Poel Terneuzen Heineken