Doe mee met de Grote Clubactie

Vanaf 15 september 2018 zal de Grote Club Actie landelijk van start gaan. Niet alleen een manier om mooie prijzen te winnen, maar ook een manier om de club financieel sterker te maken.

Een lot kost €3 en van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot) naar de clubkas! Wij willen met de extra inkomsten leuke (jeugd)activiteiten organiseren en nieuwe (trainings)materialen aanschaffen.

In de week van 10 t/m 14 september 2018 worden de loten boekjes voor de jeugd t/m de O13 pupillen uitgedeeld tijdens de trainingen. Iedere pupil krijgt een boekje.

De O15 t/m O19 teams krijgen per team één lotenboekje om te verkopen. Het boekje bestaande uit 20 loten kan bijvoorbeeld voor, tijdens of na een wedstrijd langs de supporters, ouders, verzorgers gaan om een lot af te nemen.

Ieder senioren team krijgt één lotenboekje bestaande uit 20 loten en we hopen natuurlijk dat ieder teamlid minimaal één lot, meer mag altijd, afneemt.

Val je buiten deze categorie maar wil je toch graag een lotenboekje of is je boekje vol, dan zijn er boekjes verkrijgbaar in de kantine achter de bar of kunnen deze aangevraagd worden door een mail te sturen naar: info@vvterneuzen.nl

DOE MEE, want we kunnen jullie inzet heel goed gebruiken. Met jullie medewerking wordt de Grote Clubactie een groot succes en kunnen we leuke activiteiten blijven organiseren en nieuwe materialen blijven aanschaffen voor onze vereniging !!!

Veel verkoopplezier en succes!

Heineken TMS Van der Poel Terneuzen