Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Clinge

25 NOVEMBER Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal: Bloemsierkunst de Carlton (René & Karen Koene)

Maatschappelijke stage !!

Op de Zeeuws-Vlaamse middelbare scholen gaan alle leerlingen een maatschappelijke stage lopen om op deze manier kennis te maken met de samenleving door er een onbetaalde bijdrage aan te leveren.

De leerlingen die deze stage moeten doen, meestal 30 uur per jaar, zullen veelal zelf een stageplaats moeten regelen.
Ook bij onze voetbalvereniging bestaat de mogelijkheid om jouw maatschappelijke stage te doen.

Wij denken aan activiteiten als:

• het meehelpen bij de trainingen van bijvoorbeeld junioren of pupillen teams

• het fluiten van wedstrijden • het helpen opruimen en uitzoeken van materiaal

• meehelpen met het verzorgen van drinken voor de teams, het schoonmaken van de kleedkamers

• ondersteunen bij grotere activiteiten (toernooien, Super Sunday etc.)

• ondersteunen bij allerhande andere activiteiten

Ook zijn er leerlingen die aan een sportopleiding(CIOS) bezig zijn die stage moeten lopen. Ook voor hen willen wij de mogelijkheid bieden dat bij onze voetbalvereniging te doen. Wij willen zowel eigen spelers als ook niet-leden (afhankelijk vraag en aanbod) de gelegenheid geven hun stage bij ons te doen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@vvterneuzen.nl

TMS Van der Poel Terneuzen Heineken