VVT Voetbalkamp 2019

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni organiseert VV Terneuzen HET FEEST VAN HET JAAR.
Tijdens het VOETBALKAMP strijden de landenteams om een felbegeerde plek op het podium.

Alle leden van JO-6 tot en met JO13/MO13 zijn van harte welkom!

Overnachten doen we zoals vanouds in tenten op het voetbalveld. Een heus tentenkamp waar de deelnemers blijven overnachten. Vanuit de organisatie zijn er een aantal grote en kleine tenten beschikbaar. Hierin kan niet iedereen slapen, daarom willen we vragen of mensen een tent ter beschikking willen stellen. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier. Wij verzoeken iedereen die blijft slapen om een klein 1 persoons luchtbed mee te nemen.

Voor de allerkleinste onder ons (JO-6 en JO-7) is het programma op zaterdag tot 21:00 waarna ze kunnen worden opgehaald om thuis van een goede nachtrust te genieten. Zondag om 9:15 worden zijn weer verwacht om mee te doen met het tweede deel van het voetbalkamp.

U zult 6 weken voorafgaand aan het voetbalkamp verdere informatie ontvangen over de benodigde slaapspullen, kleding, etc.

Om dit weekend alles in goede banen te leiden, willen we vragen of u zich wilt opgeven als vrijwilleger. Bent u als familielid betrokken bij een van onze jeugdspelers en lijkt het u leuk om ons te komen helpen dan bent u van harte welkom

We zoeken mensen voor de volgende activiteiten:

• Teamleider; begeleiden van een landenteam gedurende het gehele weekend.
  • Spelleider; begeleiden bij de spelletjesmiddag op zaterdag
  • Catering; helpen op zaterdag en/of zondag bij het verzorgen van het eten en drinken voor de deelnemers
  • Bouwploeg; helpen met opbouwen op vrijdag, ondersteunen op zaterdag en zondag bij het wisselen van de verschillende spelelementen en het afbouwen.

U kunt op de volgende manieren inschrijven:

1. Via onderstaand inschrijfformulier
  2. Via onze facebookpagina, Voetbalkamp VVT
  3. Via de link op de website van onze club www.vvterneuzen.nl

Inschrijven kan tot uiterlijk 22 april 2019. Zit je bij de 1ste 50 inschrijvingen dan maak je kans op een mooie prijs!

Wij hopen dat jullie allemaal komen en we er een super weekend van kunnen maken!!

Zijn er nog vragen dan kunt u contact opnemen met de organisatie van het voetbalkamp:

• Miranda de Block: 06-46067023
  • Majella de Ridder: 06-14388728
  • Jessica Jansen: 06-20790367
  • Stanny van Overmeeren: 06-36591318
  • Martijn van Lent: 06-13531933
  • Nicole van 't Hof: 06-21168444

SCHRIJF NU IN VIA ONDERSTAANDE LINK:

Van der Poel Terneuzen Heineken TMS