Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Philippine

19 JANUARI Competitiewedstrijd; aanvang 19:30 uur
Sponsor wedstrijdbal: All Safety (Kees Pichal)
Wedstrijdsponsor: MBT (Erwin Sarfaty)

Daan Eikenhout nieuwe trainer VVT

BREAKING NEWS: Voor het komende seizoen is Daan Eikenhout vastgelegd als trainer van de 1e selectie. Daar zijn TC en bestuur heel blij mee.
Daan heeft zich de voorbije jaren bij Zeel/M'burg en de Meeuwen laten gelden als een trainer die het opbouwen van een team kan combineren met prestaties. Met beide clubs is hij met vooral spelers uit eigen gelederen gepromoveerd naar de eerste klasse. Daan stond dan ook hoog op ons verlanglijstje.
Onze blijdschap houdt ook verband met zijn wens om bij een club als VVT aan de slag te gaan. Het potentieel binnen zowel de 1e selectie als de jeugd wordt door hem zeker herkend.
We zien met de komst van deze trainer de toekomst met vertrouwen tegemoet.

300_daan.jpg

PERSBERICHT VV TERNEUZEN

Daan Eikenhout trainer vv Terneuzen

Vv Terneuzen is verheugd met de komst van Daan Eikenhout als trainer voor komend seizoen. Daan Eikenhout is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdag eerste klasser De Meeuwen. Daarvoor was de 52jarige Middelburger actief als trainer van Zeelandia Middelburg. Hij leidde de afgelopen jaren beide verenigingen naar het kampioenschap. Daan Eikenhout staat er om bekend dat hij graag met jeugdige spelers werkt en teams opbouwt. Hij ziet in vv Terneuzen een vereniging met perspectief. We zien met de komst van deze trainer de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Heineken Van der Poel Terneuzen TMS