Feestavond 6 april '19

Beste voetballiefhebber,
Dit jaar organiseert VV TERNEUZEN wederom voor alle leden, vrijwilligers, supporters en genodigden (vanaf 18 jaar) een grote feestavond.
U (en uw partner) wordt bij deze uitgenodigd om op deze avond aanwezig te zijn.

De feestavond wordt gehouden op zaterdag 6 april 2019. Voor muziek wordt op deze avond gezorgd.
Op deze avond worden alleen de hapjes geserveerd, drankjes kunt u bestellen aan de bar.

De toegang voor de hele avond is € 5,-- per persoon. Voor dit bedrag kunt u de hele avond drinken en hapjes eten. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden op rekeningnummer NL88 RABO 0392 4851 09 t.n.v. vv Terneuzen, onder vermelding van “Feestavond 2019”.

We beginnen om 20:00 uur en eindigen om 02:00 uur en serveren alleen (glazen) bier, wijn en frisdrank. Toegang vanaf 18 jaar (geboortedatum is bepalend), waarbij de organisatie in twijfelgevallen om legitimatie kan vragen.

Tevens wordt op deze avond een grote loterij gehouden.

U kunt zich opgeven via onderstaande link

Aanmeldingen moeten vóór 25 maart 2019 ingeleverd worden in de KANTINE (achter de bar) of ingestuurd worden via de website. Na betaling van €5,-- p.p. en inlevering van de antwoordstrook ontvangt u één of twee toegangskaarten voor de feestavond. Zonder kaart geen toegang!

Let op: in verband met de brandveiligheid is het niet toegestaan dat er meer dan 360 personen op het feest zijn. Zorg dus dat u zich op tijd aanmeldt.

Van der Poel Terneuzen TMS Heineken