Volgende wedstrijd Terneuzen 1

19 NOVEMBER 2017 Competitiewedstijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal VVT 1: Elly van der Hooft
Sponsor wedstrijdbal VVT Dames: Vestzaktheater de Paerdestal

Veel nieuwe sponsors er bij !

De vereniging is trots dat er weer een groot aantal nieuwe sponsoren zijn bijgekomen.

Tot nu toe zijn dat:

Autoverhuur Zeeland, Skidome, Futuro Fitness, Café de Wit, Vestzaktheater De Paerdestal, Kleinkunstenaar Maikel Harte, Bolwerk 7 Fiscale & Financiële Dienstverlening, Monuta, BBQ Restaurant ’t Vijverhof, McDonalds Zeeland, Bloemsierkunst de Carlton, Joyce Hairstyle.

vv Terneuzen is zeer blij dat de volgende vertrouwde sponsoren bereid zijn gevonden om enkele jeugdteams weer te voorzien van nieuwe kleding:

Autorijschool Chris Roelse, Bondewel IST BV, Provispo, Autorijschool Tinus, BS Data Electro, Zeeuwkleur.

Kees Mechielsen B.V. wordt bedankt voor het sponsoren van de teamtassen voor alle elftallen.
En Pielaat Consultancy & Recruitment voor de coachjassen van VVT 3.

Terneuzen heeft vanaf heden ook weer een 4e senioren elftal in de competitie. Multraship is de sponsor van dit nieuwe elftal.

Uiteraard zullen er nog officiële uitreikingen plaatsvinden om de sponsors te bedanken. Deze zullen spoedig volgen.

TMS Van der Poel Terneuzen Heineken