Afscheid van 4 spelers VVT1

Direct na afloop van de laatste wedstrijd van de VVT, werd er op het veld afscheid genomen van enkele spelers van de 1e selectie.

Interim-voorzitter Kees Pichal deed het woord namens de gehele club. Voor iedere speler die vertrok had Kees een verhaal. Er werd afscheid genomen van 4 spelers.

Quincy Poortvliet verlaat de club en verhuist naar Zoetermeer. Zijn gehele voetballeven heeft hij bij de VVT gespeeld en alle teams doorlopen. We zullen hem zeker gaan missen in de verdediging.

Ook Marc Michielsen nam afscheid. Marc, de speler die nooit opgeeft en maar blijft gaan. Wat een energie!

Ook Jasper van den Ouden verlaat het team. Jasper, een man van weinig woorden maar wel één van daden. Altijd inzetbaar.

Martijn van Ham verlaat ook de VVT maar kon helaas niet aanwezig zijn bij dit afscheid.

Mannen, het gaat jullie allemaal goed, en ontzettend bedankt voor jullie tomeloze inzet voor het 1e team!!!!! De 4 spelers ontvingen allemaal een boeket bloemen en er werd voor de gehele selectie een fris biertje geserveerd!

Voor de foto's: http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1206

400_bier_en_bloemen.jpg

Van der Poel Terneuzen Heineken TMS