Voorbeschouwing 2e bekerduel Spui 1 – VVT 1

zaterdag 9-9-2017

Op zaterdag 9 september 2017 speelt VVT z'n tweede bekerduel, en dat wordt een uitduel tegen vv Spui 1. De aanvang is om 14.30 uur. VVT heeft op zondag 3 september z'n 1e bekerwedstrijd, thuis tegen Ria W met maar liefst 6-0 gewonnen. Spui heeft z'n 1e bekerwedstrijd, uit tegen VC Vlissingen 1 (zat), met 1-1 gelijkgespeeld.

600_spui_vvt.jpg

vv Spui 1 speelt in het nieuwe seizoen in de 4de klasse B van het zaterdagvoetbal. De trainer van vv Spui 1 is dhr. Arno Verlinde. In principe zouden we deze wedstrijd moeten winnen, maar je weet maar nooit. We gaan in ieder geval voor 3 punten. Het gelijke spel dat de ploeg uit Spui had behaald tegen VC Vlissingen 1 (zat) was best wel knap te noemen. VC Vlissingen 1 (zat) komt namelijk uit in de 3de klasse.

De stand in deze poule is nu als volgt:

1. vv Terneuzen 1: 1-3
2. vv Spui 1: 1-1
3. VC Vlissingen 1 (zat): 1-1
4. Ria Westdorpe 1: 1-0.

Ik wens de ploeg en technische staf veel succes met hun wedstrijd, uit tegen vv Spui 1 !!

TMS Van der Poel Terneuzen Heineken