Voorbeschouwing IJzendijke – VVT

BEKERWEDSTRIJD

Op dinsdag 14 november 2017 speelt ons 1e team een bekerwedstrijd, uit tegen IJzendijke. Het duel begint om 20.00 uur. IJzendijke speelt dit seizoen 2017-2018 in de 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1.

600_yzendijke_terneuzen.jpg

Op zondag 5 november speelde IJzendijke nog een uitwedstrijd tegen Oostburg en speelde met 2-2 gelijk. Wij speelden toen in Oudenbosch tegen Victoria’03, en verloren zeer ongelukkig in de 94e minuut met 2-1. In de rangschikking van hun 4de klasse A, staat IJzendijke op de 7de plaats, met 13 punten uit 7 duels. Deze wedstrijd moet te doen zijn voor onze mannen, maar zoals je vaker hoort: De bal is rond. Meestal komen er toch extra krachten los bij een tegenstander, die lager speelt. Wij moeten ons gewoon concentreren op winnen, en niets anders.

600_beker.jpg

Ik wens de spelers en de technische staf veel succes op dinsdagavond om 20.00 uur in IJzendijke met hun bekerwedstrijd!!

Heineken Van der Poel Terneuzen TMS