Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Sponsor wedstrijdbal VVT Dames: Vestzaktheater de Paerdestal

Kort wedstrijdverslag Borssele Sloepoort Cup

maandag 21 augustus ‘17

Kort wedstrijdverslag van de deelname van vv Terneuzen 1 aan de Borssele Sloepoort Cup te Nieuwdorp op maandag 21 augustus ‘17:
De deelnemers waren vv Oostkapelle 1, vv Vlissingen 1 (zat), vv Terneuzen 1, en vv Dauwendaele 1.

vv Terneuzen 1 speelde zijn eerste duel op deze maandagavond tegen vv Dauwendaele 1. Er werden 2 helften gespeeld van ieder 22 ½ minuten. Onze jongens waren met vele spelers vertegenwoordigd. Onze keeper op deze avond was de jonge Marciano Schipper, die uitkomt voor het 3de team. De andere keepers waren om verschillende redenen verhinderd. Verder kon men tijdens deze 1e wedstrijd enkele nieuwe aanwinsten bekijken, waaronder Saïd Bouzambou, Anrico van Overmeire, en een testspeler met de naam Lamine.

Terneuzen combineerde aardig, en dat leverde vele aanvallen op. Het werd  uiteindelijk 1-0 voor ons 1e team, door een doelpunt van Douwe de Kok. De andere wedstrijd: vv Vlissingen tegen vv Oostkapelle eindigde in een overwinning voor vv Oostkapelle, waardoor vv Terneuzen om 20.00 uur aantrad voor de finale tegen vv Oostkapelle. Er werd weer 2x 22 ½ minuten gespeeld. Er verschenen bij ons 1e team veel nieuwe gezichten, die ook hun kans kregen: Mohammed Al Hadjaji, Marc Mechielsen, Inid Preganlija, Michael Christina, Marc Verwei, en Oscar, een testspeler. Jarno Waebeke wisselde nog met Michael Cornelis, die overkwam van de A-jeugd.

Saïd Bouzambou scoorde de 1-0 voor vv Terneuzen 1, na een mooi uitgespeelde aanval, en later scoorde Oscar met een mooie lob, naar vermeend buitenspel, maar dat was het zeker niet! vv Terneuzen 1 gaat door dit resultaat naar de finaleronde op zaterdag 26 augustus aanstaande. De absolute uitblinker op deze avond was Bert den Hamer!

Voor de foto's: http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=985

TMS Heineken Van der Poel Terneuzen