Wedstrijdverslag Victoria’03 – VVT

ALWÉÉR GENEKT IN DE EXTRA TIJD!!

Op zondag 5 november speelden we een uitwedstrijd tegen Victoria’03 uit Oudenbosch. Deze ploeg doet het dit lopende seizoen best goed. Afgelopen weekend speelde Victoria’03 een uitduel tegen Breskens, met als eindresultaat een 1-1 gelijkspel.

500_victoria_terneuzen.jpg

In de huidige stand staat Victoria’03 op de 4de plaats, met 11 punten uit 6 wedstrijden. Wij speelden in dat weekend thuis tegen de lijstaanvoerder vv Hoeven, en dat werd ook een gelijkspel, 2-2. In de rangschikking staan wij op de 12de plaats, met 5 punten uit 5 duels. De scheidsrechter op deze zondag, 5 november 2017, was dhr. C. Toorenaar.

De thuisclub begon enorm stormachtig aan deze wedstrijd, en in de 3de minuut viel er al een eerste schot te noteren van de kant van Victoria’03. Nauwelijks 5 minuten later kreeg Inid Preganlija een kans op rechts, maar zijn schot ging over. In de beginfase zijn beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd. Maar in de 14de minuut ging het fout voor VVT. Sjoerd Renne scoorde de 1-0 voor Victoria’03. Iets daarna ontving Pejovic Nemanja de gele kaart voor een flinke overtreding op Marc Verwei. De nr. 11 van Victoria’03 bleef zeuren tegen de scheidsrechter. Hij werd door dhr. Toorenaar voor de laatste keer gewaarschuwd. En Inid werd niet veel later neergehaald in het 16-metergebied, maar er werd niet gefloten voor een strafschop? Bert den Hamer haalde ook nog eens flink uit, richting het doel van Victoria’03, maar zijn schot ging jammer genoeg net naast. Van beide kanten werd ook heel snel gespeeld, en VVT kon zijn spitsen moeilijk bereiken.

In de 32e minuut liep Bert den Hamer tegen een gele kaart op, wegens een overtreding op een tegenstander. Dit was inmiddels al zijn 4de gele kaart van het seizoen! Oppassen dus, want bij de 5de gele kaart word je voor één duel geschorst. In de laatste minuut van de 1e helft was er nog een goede kans voor VVT in het 16-metergebied, maar dat leverde niets op. Na de thee had Ricardo de Wit in de 47e minuut meteen een goede kans, maar hij schoot over.

Onze mannen begonnen steeds meer aan te dringen, maar in de 55e minuut had Victoria’03 de kans om op 2-0 te komen, maar de bal ging net naast het doel van VVT. Daar kwamen we even goed weg. 3 Minuten later werd er een doelpunt van Victoria'03 afgekeurd wegens buitenspel. Maar enkele momenten daarna was het dan raak voor VVT. Uit een mooie aanval belandde de bal voor de voeten van Jarno Waebeke, die geen moment twijfelde: 1-1. Victoria’03 viel hierna iets terug qua aanvallende acties.

In de 69e minuut een wissel aan de kant van Victoria’03: Kerim Ozen er uit, en Maurice Nagtzaam er in. Via wederom een prachtige aanval belandde de bal bij Saïd Bouzambou. Hij loste een schot vanaf rechts, maar de keeper van Victoria’03 kon dat schot nog tot een corner verwerken. Kort hierna een vermeend penalty geval vóór het doel van VVT, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Daar kwamen we goed mee weg. Bert den Hamer wisselde met Randy van Overmeeren. Victoria’03 was duidelijk minder gevaarlijk dan in de 1e helft.

Quincy Poortvliet moest zich lang laten behandelen op het veld wegens een blessure, maar kon gelukkig verder spelen. Jules Voogt van Victoria’03 kreeg ook een gele kaart, wegens een overtreding op Marc Verwei. Die verliet niet veel later het veld en werd vervangen door Remco van Leeuwen. Saïd Bouzambou had trouwens eerder in de wedstrijd Maikel Cornelis vervangen. Remco van Leeuwen loste trouwens nog een prachtig schot, dat via een blokkerende speler van Victoria’03, nog door de keeper van Victoria’03 kon worden gered. Bijna een voorsprong voor VVT! Iets daarna kreeg Inid Preganlija een 100% kans, om de stand op 1-2 te brengen, maar hij schoot de bal naast. Enrico van Overmeeren kreeg ook een gele kaart voorgehouden.

We zaten al in de 92e minuut, en iedereen dacht dat de wedstrijd op 1-1 zou eindigen. Maar weer nekte ons de extra tijd. In werkelijk de 94e minuut viel de 2-1 voor Victoria’03 uit een scrimmage voor het doel van VVT. Via een speler van ons belandde de bal in het eigen doel!! De wedstrijd zat er hierna op!! Wat een tegenslag voor ons: afgelopen weekend de 2-2 tegen Hoeven in de allerlaatste minuut, en nu gebeurde eigenlijk hetzelfde. We stonden met lege handen, en verlieten enorm teleurgesteld het veld!

Voor foto´s van deze wedstrijd:   http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1077

Andere uitslagen op deze zondag in deze 3de klasse A waren: Gastel SC-Breskens: 6-1, Roosendaal-FC Bergen: 2-0,

Hoeven-Groen Wit: 6-1, UVV’40-Philippine: 3-6, Hontenisse-Steenbergen: 5-2, en RBC-HVV’24: 1-2.

De stand is na deze zondag als volgt:

Hoeven

Groen Wit