Wedstrijdverslag vv Steenbergen – vv Terneuzen

1 PUNT BEHAALD, MAAR EIGENLIJK 3 VERDIEND!!

Op zondag 25 februari 2018 speelden we wederom een uitduel en deze keer was vv Steenbergen onze tegenstander. Eerder in deze competitie hadden we al thuis tegen ze gespeeld, en met 3-1 gewonnen.

600_steenbergen_vvt.pngvv Steenbergen speelde op 18 februari jongstleden uit tegen Groen Wit en verloor met 3-1. Wij speelden op die datum uit tegen de koploper SC Gastel, en wonnen verdiend met maar liefst 1-4! In de huidige rangschikking staat vv Steenbergen op de 10de plek, met 16 punten uit 13 wedstrijden. Onze mannen staan 1 plek hoger op de 9de plaats, met 17 punten uit 13 duels. Het zou dus spannend kunnen worden.  Scheidsrechter op deze zondag 25 februari was dhr. C. van der Heyden.

vv Terneuzen begon zeer aanvallend aan dit duel. Vaak kwamen deze pogingen over rechts, terwijl op links veel ruimte lag. Vooral Michael Cristina liep zich vaak goed vrij, maar kreeg zelden de bal toegespeeld. In de 13de minuut liep Toni Ngombojoao van vv Steenbergen tegen geel aan wegens commentaar. De wedstrijd liep enigszins gelijk op, maar het was toch het team uit Terneuzen, dat weinig te vrezen had, en de combinaties liepen bij onze mannen ook veel beter dan bij vv Steenbergen. Er waren zo af en toe wat kansen voor vv Terneuzen, maar die leverden allemaal geen doelpunt op.

Geheel tegen de verhouding in, was het vv Steenbergen die in de 25e minuut op voorsprong kwam. Een voorzet van een speler van Steenbergen werd goed doorgekopt, en Toni Ngombojoao kon de bal inschieten: 1-0. Nauwelijks 1 minuut hierna kreeg Marc Verwei een kans via een schot, maar de keeper van vv Steenbergen redde. Lennart Boot van vv Steenbergen kreeg ook een gele kaart van de scheidsrechter, wegens een overtreding op Marc Verwei.

In de 38e minuut kreeg Jamie Rademaker een goede kans, maar zijn schot ging helaas naast. Na de rust verscheen bij vv Terneuzen Marthijn van Ham in het veld. Hij verving Jasper van den Ouden. In de 47e minuut kreeg Randy van Overmeeren geel wegens een overtreding. 4 Minuten later kreeg Marc Verwei op rechts een kans, maar zijn inzet ging jammer genoeg naast. Iets hierna probeerde Enrico van Overmeeren het met een hard afstandsschot, maar dat trof ook geen doel. vv Steenbergen kwam steeds verder in de problemen. Er volgde een gele kaart voor Lars Machielse van vv Steenbergen. Toen volgde er de 66e minuut: Op een pass van Enrico van Overmeeren kwam onze dribbelkoning Saïd Bouzambou in een goede positie en hij twijfelde niet lang: 1-1. Zéér verdiend! vv Terneuzen voerde de boventoon, en bleef aandringen.

In de 76e minuut verliet bij vv Steenbergen Lars Machielse het veld en werd vervangen door Bart Heshof. In de 83e minuut een wissel aan de kant van vv Terneuzen: Jamie Rademaker er uit, en Jordi Verstraeten er in. Direct hierna was er ook een gele kaart voor Enrico van Overmeeren. De wedstrijd zat er bijna op, en in de absolute slotminuut kregen we nog bijna de deksel op de neus, toen een inzet van vv Steenbergen eerst op de lat belandde, en bij de inzet daarna, redde onze keeper Jeremy Geensen uitstekend!! Vlak voor het eindsignaal vond de scheidsrechter het nog nodig om Marc Verwei ook te trakteren op een gele kaart wegens commentaar!

De wedstrijd zat er op. 1 Punt gehaald, maar zeker 3 verdiend. Maar het is nu eenmaal niet zo. Komend weekend, op zaterdagavond 3 maart spelen we thuis de streekderby tegen vv Philippine om 20.00 uur.

Voor de foto's van deze wedstrijd: http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1163

Andere uitslagen in deze 3de klasse A van vandaag waren als volgt: Breskens-Hoeven: afgelast, Groen Wit-RBC: gestaakt, FC Bergen-Hontenisse: 0-2, SC Gastel-Roosendaal: 1-0, HVV’24-UVV’40: 5-1, Philippine-Victoria’03: 0-2.

De stand in deze klasse is na vandaag als volgt:

Hoeven

UVV’40