Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Sponsor wedstrijdbal VVT 1: In Zaken - Barry, Erik & Hans
Wedstrijdsponsor: Olaf Rammeloo

Wedstrijdverslag VVT – UVV’40

KOSTBARE PUNTEN VOOR VVT!!

Op zondag 25 maart kon er gelukkig weer eens gespeeld worden door onze 1e selectie. Onze mannen traden aan voor een thuisduel tegen UVV’40 uit Ulvenhout. Deze club is in dit lopende seizoen nieuw in onze klasse.

600_vvt_uvv.png

De uitwedstrijd tegen deze ploeg, verloren we, op zondag 22 oktober 2017, met 4-1. UVV’40 stond, voorafgaand aan de wedstrijd van vandaag, op de 10de plaats, met 19 punten uit 15 duels. VVTstond op de 9de plek, met eveneens 19 punten uit 15 wedstrijden, maar had een beter doelgemiddelde. De scheidsrechter op zondag 25 maart was dhr. M. de Looze.

In werkelijk de 1e minuut van de wedstrijd was het al raak voor de mannen uit Terneuzen. Op een pass van Jarno Waebeke kon Inid Preganlija van links doorstomen richting het doel van UVV’40. Hij plaatste de bal langs de keeper en de bal verdween in de verste hoek: 1-0!

Iets hierna blesseerde de nr. 3 van UVV’40 zichzelf, toen hij zich lelijk verstapte. Hij kon gelukkig doorspelen. Douwe de Kok kreeg in de 7de minuut ook een aardige kans, maar hij miste jammer genoeg. 2 Minuten later volgde er een totaal verkeerde pass van Enrico van Overmeeren, maar die fout had gelukkig geen verder nadelige gevolgen, omdat de speler van UVV’40, die de bal onderschepte, niet profiteerde van dit buitenkansje. Het team uit Ulvenhout was ook wat slordig bij het nemen van vrije schoppen. Hun keeper maakte in die fase ook niet zo’n zekere indruk.

In de 25e minuut een goede actie van Marc Verwei, maar hij voerde deze iets te ver door. Meteen hierna een gevaarlijke aanval van UVV’40, maar de bal werd net naast geschoten. Over het geheel genomen was VVT toch de bovenliggende ploeg. Rond de 30e minuut nam het team uit Terneuzen wat gas terug, maar in de 39e en 40e minuut waren er toch 2 kansen voor de thuisploeg. Eerst voor Inid Preganlija met een schot, en daarna voor Bert den Hamer, ook met een inzet, die net naast ging.

In de 47e minuut nog een grote kans voor Marc Verwei, maar in plaats van de bal breed te geven, schoot hij hem zelf ver over. Na de rust kreeg Douwe Nieskens in de 48e minuut een kans, maar die bal ging naast. Nauwelijks 1 minuut later ook een kans voor Bert den Hamer, maar zijn inzet ging over. 4 Minuten later kreeg een speler van UVV’40 een gele kaart. En enkele minuten hierna wederom geel voor de nr. 4 van UVV’40 wegens een flinke overtreding op Jarno Waebeke. UVV’40 wisselde 2x. De nr. 12 van UVV’40 kreeg ook nog geel van de scheidsrechter in de 71e minuut. Hetzelfde lot was ook Enrico van Overmeeren beschoren, toen hij in de 78e minuut een overtreding beging.

In de 84e minuut wist VVT eindelijk de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken, toen Bert den Hamer een vrije schop mocht nemen, nét iets buiten het 16-metergebied. De bal zeilde richting de hoek van het doel van UVV’40, en de keeper kon er nét niet bij. Nauwelijks 1 minuut hierna beging een speler van UVV’40 een fikse overtreding op Bert den Hamer. De ploeg uit Ulvenhout begon gefrustreerd te raken. Bij VVT verliet Inid Preganlija het veld en werd vervangen door Jeremie Noa. Diezelfde Jeremie kreeg in de 91e minuut nog een reuzekans, toen hij oog in oog stond met de keeper van UVV’40, maar die kans leverde niets op. Jammer, dat was leuk voor hem geweest.

Weer 3 kostbare punten erbij! Komend weekend (Paaszondag) uit naar RBC.

Voor de foto's van deze wedstrijd: http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1170

Andere uitslagen op deze zondag 25 maart 2018 in deze klasse waren als volgt: HVV’24-Roosendaal: 2-1, Breskens-RBC: 1-1, Steenbergen-SC Gastel: 0-1, Groen Wit-FC Bergen: 3-0, Victoria’03-Hontenisse: 3-0, en Philippine-Hoeven: 2-4.

De stand is na deze zondag als volgt:

SC Gastel

Terneuzen