Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Clinge

25 NOVEMBER Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal: Bloemsierkunst de Carlton (René & Karen Koene)

Wedstrijdverslag VVT - HVV '24

UITSLAG WEERSPIEGELT NIET HET WARE SPELVERLOOP!!!

Op zondag 4 november 2018 speelden onze mannen wederom een thuiswedstrijd, en deze keer was dat de derby tegen HVV’24. HVV’24 stond voorafgaand aan deze wedstrijd op de 1e plaats in deze 3de klasse A van het zondagvoetbal zuid 1. VVT stond op de 11de plek.

Wij konden de punten heel goed gebruiken, maar dat het moeilijk zou worden, dat wisten we ook wel. We moesten aantreden zonder de geschorste Bert den Hamer en Jamie Rademaker, en de nog steeds geblesseerde Enrico van Overmeeren. HVV’24 trad aan zonder de geblesseerden Roy van Dorselaer en Joost Bogaert.  Scheidsrechter op deze zondag was dhr. A. Bruggeman. In de 2de minuut was er een kans voor Jahrdell Constansia van VVT, toen hij een verdediger van HVV’24 er keihard uitliep. Jammer genoeg leverde deze actie geen doelpunt op. Deze jongen is nog een A-junior, maar zeker een talent voor de toekomst! 5 Minuten later kreeg deze speler weer een kleine kans om zichzelf te laten zien. Vanaf het begin was deze wedstrijd snel en fel. In de 21e minuut viel er een goede redding te noteren van onze keeper Jeremy Geensen op een schot van de kant van HVV’24. Vanaf dit tijdstip begon HVV’24 wat meer aan te dringen. Joshua Geertsen van HVV’24 verliet het veld en werd vervangen door Marnicq de Regt. In de 26e minuut kreeg Sinan Coban van de Hulstenaren een gele kaart, wegens commentaar. Iets hierna kreeg ook Douwe Nieskens van VVT een gele kaart. De wedstrijd boette niet aan snelheid in, en in deze fase was het VVT die iets de overhand had. In de 33e minuut ontving Dion Schoonakker van VVT een gele kaart, en 5 minuten later was het Sinan Coban, die profiteerde van een inschattingsfout van Jasper van Asten, en de 0-1 keihard binnenschoot! 0-1. Na de rust was er in de 51e minuut een blessurebehandeling voor de aanvoerder van HVV’24, Niels Breijaert. Hij kon gelukkig verder spelen. 2 Minuten hierna een gele kaart voor een speler van HVV’24. Iets later stond bijna de gelijkmaker op het bord, toen Can Kiran namens VVT een vrije trap nam, die door de keeper van HVV’24, Nick Rijckaert, uitstekend, en met een uiterste inspanning werd gered! Van het grote verschil op de ranglijst tussen beide ploegen was op het veld weinig van terug te zien. In de 62e minuut wederom een goede redding van onze keeper Jeremy Geensen. 1 Minuut hierna werden we weer getrakteerd op een mooie actie van de jonge Jahrdell Constansia. Eigenlijk verdiende VVT een doelpunt, maar vaak stond de verdediging van HVV’24 als een rots. In de 69e minuut kreeg de thuisclub de genadeklap, toegediend door Niels Breijaert. Uit een corner werkte hij de bal in het doel van VVT: 0-2!! De rest van de wedstrijd speelde HVV’24 het spel uiterst berekenend, en de mannen van VVT hadden ook geen greintje geluk aan hun zijde. In de 75e minuut verliet bij VVT Jahrdell Constansia het veld en werd vervangen door Michael Cristina, en iets later verliet ook Dion Schoonakker het veld en in zijn plaats kwam Jeremie Noa. In de extra tijd van dit duel nog een prachtig, en hard afstandsschot van Can Kiran, dat echter op de lat uiteenspatte. Het zat vandaag ook écht niet mee!! Komend weekend, op zondag 11 november, speelt VVT hun volgende bekerwedstrijd, en dat is een thuisduel tegen VC Vlissingen. We zullen zien wat dat brengt! En het weekend daarna, op zondag 18 november speelt VVT uit tegen vv Roosendaal.

Voor de foto's: http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1218&view=5

Voor meer foto's: http://www.adjanse.nl/sport/voetbal

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Schijf-MOC’17: 1-0, SC Gastel-VVR: 2-1, Virtus-Clinge: 2-0, RBC-Roosendaal: 3-0, SAB-Steenbergen: 1-1, en Victoria’03-Philippine: 2-4.

De stand is nu als volgt:

HVV’24

Virtus