Wedstrijdverslag VVT - Steenbergen

EINDELIJK DE SMAAK VAN EEN OVERWINNING!!!
Op zondag 9 december 2018 speelden de teams van VVT en Steenbergen tegen elkaar in Terneuzen. Het was voor beide teams de 11de wedstrijd in deze lopende competitie.

300_steenbergen_thuis.jpg

VVT had in 10 duels slechts 4 punten behaald, en  Steenbergen in 10 duels 11 punten. Winnen was voor VVT dus een must. Op de ranglijst stond Steenbergen op de 10de plek en wij op de laatste plek. Afgelopen weekend speelden wij nog uit tegen Virtus en verloren nipt met 3-2.  Steenbergen speelde toen thuis tegen Victoria’03 en verloor met 1-2. De scheidsrechter op deze middag was dhr. G. Tunders. Steenbergen begon, net als het weer, zéér stormachtig aan het duel. Maar in de 5de minuut luwde de storm, toen de keeper van Steenbergen, Jeroen Sebregts, blunderde bij een voorzet van een speler van VVT. Can Kiran was er als de kippen bij om die fout af te straffen, en de 1-0 verscheen al vroeg op het bord. Nog geen minuut later wederom een kans voor Can, maar die werd net gemist. De club uit Steenbergen wilde natuurlijk snel op gelijke hoogte komen, maar ze kwamen er niet echt doorheen. In de 14de minuut kreeg Jamie Rademaker een 100% kans, op aangeven van Can Kiran, maar hij miste!! Het spel kenmerkte zich in deze periode door zijn snelheid. Aan de kant van VVT werd er goed gecombineerd. In de 23e minuut viel er een kopbal te noteren van Can Kiran, die net naast ging. 6 Minuten later was er weer een doorbraak van Jamie Rademaker, waarbij hij de bal wilde afspelen op een medespeler, maar de bal kwam niet bij die medespeler aan, door de inmenging van een verdediger van Steenbergen. Onze mannen bleven enorm jagen op een 2de doelpunt. In de 34e minuut verliet Bert den Hamer geblesseerd het veld en werd vervangen door Jeremie Noa. Steenbergen wist niet echt kansen te creëren. Tegen het einde van de 1e helft begon de uitploeg toch enigszins aan te dringen. Vlak voor het rustsignaal was er een strakke voorzet van Steenbergen, maar niemand raakte de bal. Daar kwamen we goed weg. Na de thee viel er in de 50e minuut een gevaarlijke kopbal van Can te noteren. Langzamerhand werden de spelers van VVT wat slordiger, echter zonder gevolgen. In de 71e minuut wéér een kans voor Jamie Rademaker, maar de keeper van Steenbergen verhoedde de 2-0! Iets later een schot van Jeremie Noa, waarbij de keeper van de uitploeg weer redding moest brengen. In de 82e minuut zorgde Can Kiran voor wat rust in de ploeg van VVT, toen hij via een prachtige kopbal voor de 2-0 voorsprong zorgde. En 6 Minuten later was het wéér dezelfde Can, die op aangeven van een medespeler, met een mooi schot voor de 3-0 zorgde! Daarmee had hij wel zijn stempel op deze wedstrijd gezet! In de slotminuut kreeg Enzo den Haak nog een gele kaart wegens een overtreding. De wedstrijd zat er op, en alle spelers van VVT verlieten het veld met een flinke smile op het gezicht! Het harde werken was eindelijk beloond. Komend weekend spelen we onze laatste wedstrijd voor de winterstop. Het wordt een uitduel tegen MOC’17 uit Bergen op Zoom.    

Harry Brouns

Voor foto's:  http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1233

 

Andere uitslagen op deze zondag waren als volgt: Schijf-Virtus: 1-2, SC Gastel-Clinge: 6-1, RBC-SAB: 2-2, VVR-Philippine: 3-1, HVV’24-MOC’17: 4-2, en Victoria’03-Roosendaal: 0-3.

De stand is nu als volgt:

RBC

11-27

Victoria’03

10-13

HVV’24

11-26

Clinge

11-13

Roosendaal

11-24

Steenbergen

11-11

Philippine

11-18

MOC’17

11-10

SC Gastel

11-17

Schijf

11-9

VVR

11-16

SAB

11-9

Virtus

10-14

Terneuzen

11-7


TMS Heineken Van der Poel Terneuzen