Wedstrijdverslag Victoria '03 - VVT

Op zondag 10 februari speelde onze 1e selectie een uitwedstrijd en dat was vandaag tegen Victoria’03 uit Oudenbosch. Eerder in dit lopende seizoen hadden we al thuis tegen deze ploeg gespeeld, en verloren met 1-2. We hadden dus iets goed te maken!

300_victorie_voor.jpg

Afgelopen weekend, op zondag 3 februari 2019 verloor Victoria’03 met 1-3 van VVR. Onze mannen stuntten toen thuis tegen de nr. 2 van de rangschikking Roosendaal, en stuurde de Brabanders met 3-1 naar huis! VVT had zijn laatste 4 duels allemaal gewonnen en flink wat punten binnengehaald. Victoria’03 presteerde de laatste weken nogal wisselvallig. Wij stonden voorafgaand aan dit duel op de 10de plek, met 16 punten uit 14 wedstrijden. Victoria ’03 stond op de 8e plaats, met 16 punten uit 13 duels. De winnaar vandaag zou goede zaken doen. Scheidsrechter was dhr. S. Dammers. Het weer was ontzettend slecht in Oudenbosch. Het regende van het begin tot aan het einde van de wedstrijd. Op het hoofdveld kon niet gespeeld worden, maar Victoria’03 had ook een kunstveld, dus moest de wedstrijd wel doorgaan. Er stond bovendien nog een stevige wind. Geen ideale omstandigheden om te voetballen! De eerste helft ging op en neer, met 2 felle ploegen. Vaak was de scheids nogal coulant t.o.v. enkele spelers, en hield de kaarten voorlopig op zak. Kansjes over en weer, maar echte uitgespeelde zaten er niet bij. En de 2de helft was amper begonnen of Can Kiran zorgde voor de 0-1 voorsprong, door een slim doelpunt. Victoria’03 zette nog eens flink aan, maar tot echte kansen leidde dat niet. VVT had goede grip op de wedstrijd, en in de 76e minuut viel de definitieve klap voor Victoria’03. Can zag bij een aanval van VVT, dat Jarno Waebeke zich uitstekend had vrijgelopen op het middenveld. Hij verzond de bal naar Jarno, die niet aarzelde, en schitterend de bal met de buitenkant van zijn rechtervoet raakte. Het projectiel verdween naast de keeper in de bovenhoek: een werkelijk prachtig doelpunt, en goed gezien van Can. Er volgden nog enkele wissels, maar dat had geen invloed meer op de wedstrijd. VVT voetbalde die rustig uit, en de 5de winstpartij op rij is een feit!! Complimenten mannen, en in de tweede periode staan we ook bovenaan. Komend weekend, op zondag 17 februari, spelen we een thuiswedstrijd tegen VVR uit Rijsbergen. Daar hebben we nog een appeltje mee te schillen, want het uitduel in Rijsbergen ging voor ons met maar liefst 7-4 verloren. Die vlek willen we wegpoetsen. Vandaag op 10 februari was er één afgelast duel, namelijk VVR-RBC.

Helaas van deze wedstrijd geen foto's, het weer liet dit niet toe !

Andere uitslagen op 10 februari 2019 waren in deze klasse als volgt:

Clinge-Roosendaal: 0-2, HVV’24-vv Schijf: 1-1, MOC’17-Virtus: 1-1, Philippine-SAB: 3-2, en Steenbergen-SC Gastel: 1-0.

De stand in deze 3de klasse A is na vandaag als volgt:

RBC

SC Gastel