Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Virtus

5 mei Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Sponsor wedstrijdbal: Wisse Schilders (Peter & Nelly Wisse)
Wedstrijdsponsor: Hermus Management+ (Anton Hermus)

Wedstrijdverslag VVT - SC Gastel

OOK GASTEL MOET ERAAN GELOVEN!!
Op zondag 31 maart speelde onze 1e selectie een thuiswedstrijd tegen SC Gastel. De uitwedstrijd hadden we helaas met 2-1 verloren. Vandaag wilden we revanche nemen.

300_gastel_verslag.jpg

Wij speelden op zaterdag 23 maart een uitduel tegen Philippine en wonnen met maar liefst 0-4! SC Gastel speelde op zondag 24 maart een uitduel bij MOC’17 en won met 0-1. Op de ranglijst staat SC Gastel op de 8e plaats, met 26 punten uit 19 wedstrijden. VVT staat op de 6de plek, met 28 punten uit 19 duels. De scheidsrechter vandaag was dhr. L. Uitterhoeve. In de 3de minuut kreeg Can Kiran zijn eerste schotkans, maar die leverde niets op. Een harde en koude wind speelde parten bij dit duel vandaag. In de beginfase waren beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. In de 14de minuut een schot van Jeremie Noa, dat jammer genoeg geen doel trof, en direct hierna een goede kans voor Jarno Waebeke, ook via een schot, maar dat leidde ook tot niets. 4 Minuten later viel er een schot van een speler van SC Gastel te noteren, maar dat ging nét over. Marc Verwei brak door op rechts en hij schoot de bal voorbij de keeper van SC Gastel, maar via de paal stuitte de bal weer in het veld. Enorm jammer! In de 24e minuut was er een goede redding van Dennis Wondergem, onze invalkeeper, op een inzet van dichtbij. Rond de 30e minuut liep Sjoerd van den Eijnden van SC Gastel tegen een gele kaart aan, wegens een flinke overtreding op Douwe de Kok. In de 35e minuut verliet Marc Verwei het veld en werd vervangen door Jahrdell Constansia. Er vielen weinig echte kansen te noteren. In de 42e minuut nog een gevaarlijk schot van een speler van SC Gastel. Na de thee had Nick Claassen het veld verlaten voor Jamie Rademaker. In de 49e minuut een inzet van een speler van SC Gastel, die op de paal van VVT belandde! En 1 minuut later was er een mooi doelpunt van Enrico van Overmeeren, dat volgens mij geheel ten onrechte werd afgekeurd wegens buitenspel. De scheidsrechter had dit doelpunt eerst toegekend, maar liep na lang zeuren van enkele spelers van SC Gastel richting de grensrechter van SC Gastel. Toen keurde hij het doelpunt af. Zéér merkwaardig! In de 58e minuut scoorde Jurgen Buuron de 0-1 voor SC Gastel. Buitenspel? Maar nog geen 2 minuten hierna was het Can Kiran van VVT die de bal uit een voorzet uitstekend inkopte! 1-1. Het veldspel ging in die fase heen en weer, en we zagen nog een mooie actie van Jahrdell Constansia, helaas zonder succes. In de 70e minuut een wissel bij het team uit Gastel. 2 Minuten hierna begon Bert den Hamer aan een mooie solo, die hij besloot met een schot: 2-1 voor VVT!! Werkelijk een prachtige actie! In de 78e minuut een gele kaart voor een speler van SC Gastel. Iets hierna lukte het de mannen van SC Gastel om voor de gelijkmaker te zorgen. Het was Sjoerd van den Eijnden die daar verantwoordelijk voor was. Onze keeper Dennis Wondergem deed zijn uiterste best om die bal nog te keren, maar de bal zeilde over hem heen. In de 84e minuut een wissel aan de kant van SC Gastel. Zou 2-2 de eindstand worden?? Het zag er wel naar uit. In de 85e minuut verrichtte de keeper van SC Gastel nog een goede redding op een inzet van VVT. Maar werkelijk in de 90e minuut viel dan toch de winnende treffer voor het team uit Terneuzen. En wie was het goudhaantje die hiervoor zorgde?? Can Kiran, die via een kopbal voor de bevrijdende 3-2 overwinning zorgde. Wéér 3 punten erbij. VVT staat momenteel op een prachtige 5de plaats op de ranglijst, met 31 punten uit 20 duels + een periodetitel. Komend weekend, op zondag 7 april, speelt VVT wederom een thuiswedstrijd, en dan is MOC’17 de tegenstander. Dan gaan we er weer tegenaan!! De uitwedstrijd, eerder in het seizoen, had VVT met 2-4 gewonnen. 2 Jonge spelers vallen mij de laatste tijd erg op, namelijk Jeremie Noa en Jahrdell Constansia. Wat een talenten! Deze jongens moet VVT enorm koesteren en dat gebeurt dan ook.

Harry Brouns

Voor foto's:  http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1243

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Philippine-HVV’24: 3-3, Schijf-Roosendaal: 1-1, Virtus-SAB: 2-1, Victoria’03-Clinge: 1-2, en VVR-RBC: 0-0.

De stand in deze klasse is na vandaag als volgt:

RBC

Virtus