Verslag Biervliet 2 - Terneuzen 3

10-9-2017

Vandaag speelde Terneuzen 3 voor de beker uit tegen Biervliet 2. Vandaag moesten we het doen zonder Sandro, Joey, Bo, Michael, Jochen en Bjorn. Gelukkig waren Jeroen en Jesse beschikbaar om ons vandaag te versterken. Frank moest werken met als gevolg dat Michel zijn debuut als hoofdcoach kon maken.

Terneuzen 3 begon in de volgende opstelling:

Doel: Jeroen

Verdediging: Niels, Martijn, Stefan en Tim

Middenveld: Jesper, Jelle, Menno en Melvin

Aanval: Rowan en Marciano

Reserve: Bas, Fabian, Jesse

Terneuzen begin goed aan de wedstrijd. De supporters uit Terneuzen waren goed vertegenwoordigd langs de lijn. Zij zagen een VTT Tres dat goed combineerde en de vrije man telkens goed wist te vinden. We hadden ook diverse kleine kansjes om de score te openen maar zonder het gewenste succes. Na 20 minuten spelen kantelde de wedstrijd en nam Biervliet steeds meer de regie van de wedstrijd over. Maar ook bij Biervliet stond het vizier nog niet op scherp want tot aan de rust werd er door beide ploegen niet gescoord en gingen we met 0-0 rusten.

Na de rust waren Niels, Jesper en Jelle gewisseld voor Bas, Fabian en Jesse. Terneuzen ging vanaf de aftrap fel op jacht naar de openingstreffer. Onze backs gingen veelal mee in de aanval en zorgde zo vaak voor een overtal situatie maar op een afstandsschot van Martijn (gestopt door de keeper) en een schot hoog over van Melvin konden we het de keeper van Biervliet niet echt moeilijk maken. Ook Biervliet kon niet echt een vuist maken en de weinige kansen werden een prima spelende Jeroen en onze verdediging tijdig onschadelijk gemaakt. De wedstrijd eindigde dus in een bloedeloze 0-0 en het vervolg van ons bekeravontuur is nog afhankelijk van de wedstijd tussen Unitas en Biervliet volgende week.

De volgende wedstrijd is de start van de competitie op zondag 1 oktober thuis tegen RCS 2.
Aanvang 12.30 uur.

Ronald