Verslag Sluis 2 – Terneuzen 3

26-11-2017

Vandaag speelde Terneuzen 3 uit tegen Sluis 2.

Terneuzen 3 begon in de volgende opstelling:

Doel: Marciano

Verdediging: Rowan, Bjorn, Niels en Tim

Middenveld: Michael, Jesse, Jochen en Melvin

Aanval: Jens en Robin

Reserve: Jelle, Bram, Rowan, Evaron

Terneuzen begon goed en geconcentreerd aan de wedstrijd. Toch hadden we moeite de ruimtes tegen het stug verdedigende Sluis te vinden. De weinige echte kansen die we konden creëren konden we helaas niet verzilveren. In de 18e minuut kwamen we op een 1-0 achterstand. Terneuzen liet echter de kopjes niet hangen en bleef de aanval zoeken. Dit resulteerde in een kans voor Melvin maar zijn schot ging voorlangs. In de 31e kwamen we via een doelpunt van Robin op 1-1. Het laatste kwartier regende het kansen aan beide kanten.

In de 33e minuut opnieuw een kans voor Melvin maar dit keer lag de keeper goed in de weg. Nog geen minuut werd een schot op de lat van Sluis niet goed uitverdedigd en werd de afvallende bal alsnog binnengeschoten en kwam Sluis op een 2-1 voorsprong. In de 35e minuut kwamen we terug tot 2-2 uit een schot met rechts (!) van Melvin.

Na de rust bleef het heel lang gelijk op gaan. Beide ploegen waren niet in staat echte kansen te creëren. Tot dat in de 65e minuut onze super-sub Bram in het veld kwam. Hij ging in de Nieskens stijl, die we ook nog kennen van Douwe, met grote stappen mee in de aanval en prikte de 2-3 binnen. Dat was een echte gouden wissel van coach Frank van Lent. Uiteindelijk bleef het 2-3 zodat de 3 punten eindelijk weer eens mee naar Terneuzen gingen.

Ronald

TMS Heineken Van der Poel Terneuzen