Verslag Terneuzen 3 – Steen 4

3-12-2017

Op een slecht en zwaar veld begon Terneuzen slecht aan de wedstrijd. We lieten Steen te veel het spel maken en waren slordig in de passing en bal aannames. Gelukkig was ook Steen niet echt in staat kansen te creëren zodat we een 0-0 ruststand om de door Ronnie Moes verzorgde thee gingen.

Vandaag speelde Terneuzen 3 thuis tegen Steen 4.

Terneuzen 3 begon in de volgende opstelling:

Doel: Stefan

Verdediging: Bas, Bjorn, Niels en Rowan

Middenveld: Jesper, Jelle, Jesse en Michael

Aanval: Evaron en Melvin

Reserve: Bram, Fabian, Robin en Marciano

Ook na de rust bleef het heel lang gelijk op gaan. Beide ploegen waren niet in staat echte kansen te creëren. Terneuzen speelde wel een stuk beter als in de 1e helft maar we wisten dit niet om te zetten in doelpunten. In de 80e minuut middels een foute pass van onze zijde Steen vrij gemakkelijk op een 0-1 voorsprong kwam. Ondertussen was Melvin geblesseerd uitgevallen nadat hij bij het doorkoppen van een bal hard in aanraking kwam met de knie van zijn tegenstander. In eerste instantie leek hij een tand verloren bij dat duel maar uit nader onderzoek bij de tandarts bleek hij een gebroken onderkaak te hebben. Ondertussen is hij geopereerd in Brugge en is de schade met het nodige ijzerwerk weer hersteld. Voorlopig is hij wel 6 weken uitgeschakeld. Langzamerhand loopt de blessurelijst verder op en is het goed dat er nog maar 2 wedstrijden zijn tot aan de winterstop zodat iedereen weer kan herstellen.

De volgende wedstrijd is op zondag 10 december uit tegen Zeelandia Middelburg 4.

Aanvang 11.30 uur.

Ronald