Wedstrijdzaken

02/09/2017

Wedstrijdzaken app !!

Nu het voetbalseizoen weer op het punt van beginnen staat, willen we toch nog even aandacht vragen voor een paar zaken met betrekking tot de KNVB wedstrijdzaken app en de vernieuwde Voetbal.nl app. In het begin zal het best allemaal nog even wennen zijn, maar als er eenmaal mee gewerkt wordt, is het zeker een verbetering.

Downloaden
Veel leden hebben de KNVB wedstrijdzaken app (voor het invullen van wedstrijdformulieren) en de Voetbal.nl app (voor uitslagen standen en statistieken) reeds gedownload. Voor met name teamleiders, aanvoerders en scheidsrechters is het van belang dat zij de KNVB wedstrijdzaken app hebben geïnstalleerd. Zij krijgen namelijk de wedstrijden, waarin zij een rol hebben, op hun telefoon. Ze dienen vervolgens de voor hen geldende handelingen uit te voeren.

Alleen leden van de KNVB kunnen met hun e-mailadres, dat in de administratie van VVT bekend is, gebruik maken van de app.

Pasfoto’s
Binnen de app is het ook mogelijk de contactgegevens aan te passen en de pasfoto te uploaden. Het is belangrijk om te weten dat de foto die door de leden wordt geplaatst ook de foto is die op de spelerspas is te zien.

Teams
Om het de teamleiders en aanvoerders zo eenvoudig mogelijk te maken is het van groot belang dat de juiste spelers in de juiste teams staan. Het is dan uitsluitend een kwestie van voor de wedstrijd de afwezigen verwijderen en invallers toevoegen.

lees verder >
Wedstrijdzaken app !!

23/08/2016

Wijziging spelregels amateurvoetbal

Vanaf het seizoen 2016/’17 is een groot aantal spelregels aangepast door de IFAB (de internationale spelregelcommissie van de FIFA)

lees verder >

24/08/2015

Spelregels Veldvoetbal 2015/2016

De KNVB spelregels veldvoetbal met aanvullende instructies zijn vanaf heden te vinden op de VVT website.
Ze zijn te vinden via CLUB INFO > DOWNLOADS.

lees verder >

Heineken Van der Poel Terneuzen TMS