• Het blijft een bijzondere periode waarin we zitten. Afgelopen week hebben we kunnen vernemen dat we in lockdown blijven tot iig 2 maart 2021

In het kort houdt dat het volgende in voor het sporten bij vv Terneuzen:

• Trainen mag mits je 1,5 meter afstand van anderen houdt.
    • Trainen kan in een team van maximaal 2 personen.
    • Wedstrijden zijn verboden.
    • Dit geldt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.
    • De sportregels gelden niet voor kinderen tot 18 jaar.
    • Kinderen tot 18 jaar mogen wel in teams trainen. Of wedstrijden spelen met team van onze eigen club.
    • Kantine blijft gesloten.
    • Kleedkamers en douches zijn gesloten.
    • Er mag geen publiek komen kijken. Niet op de tribunes en niet langs de lijn. Ga ook niet samenscholen op de parking

En vergeet niet je aan de basisregels te houden, zorg goed voor jezelf en elkaar.

Houd altijd 1,5 meter afstand.

Ga niet naar plaatsen waar het druk is.

Nies en hoest in je elleboog.

Was vaak je handen met zeep.

Draag een mondkapje waar dat moet.

Ben je verkouden? Blijf dan thuis!

Heb je koorts of ben je benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Kom in beweging

Ondanks dat je misschien niet kunt sporten zoals je dat gewend was of zoals je dat graag wilt is het wel belangrijk om in beweging te blijven. Wandelen blijkt ook een heel goede vorm van bewegen, daar kan geen medicijn tegen op. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je met iemand samen loopt.

Buitenlucht is altijd goed en een frisse neus halen is ook juist in wintertijd heel gezond.