• We hebben een heel bijzonder jaar achter de rug. De wereld, de sport  en dus ook onze vereniging werden geraakt door een virus. Wat voor onze vereniging een feestelijk jubileumjaar zou worden, sloeg door de komst van het virus plotseling om. Bijna alle geplande activiteiten vielen het in het water. Ontzettend jammer van alle tijd en energie die er in gestoken was. Maar heel begrijpelijk, want gezondheid gaat boven alles uiteraard.

    Ondanks deze tegenslagen vonden we manieren om wel samen te kunnen trainen en organiseerden we op de echte jubileumdag toch een kleine bijeenkomst volledig aangepast aan de maatregelen. Ook het groot Terneuzen Toernooi werd volledig Corona-proof een succes.

    We gaan niet bij de pakken neer zitten maar kijken vooruit. We hopen dat we in het voorjaar weer betere tijden gaan beleven, dat we elkaar kunnen zien en dat we kunnen genieten van voetbal.

    Dank jullie wel allemaal voor jullie inzet voor onze vereniging, op welke manier dan ook.

    Namens het bestuur wensen we jullie gezellige jaarwisseling toe. En bovenal een gezond en gelukkig nieuw jaar. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

    Bestuur VV Terneuzen