• vv Terneuzen heeft met Hubert van den Hemel een nieuwe trainer vastgelegd voor de 1e selectie van vv Terneuzen! Door het vertrek van onze trainer David Destorme met ingang van het komende seizoen ( die de nieuwe trainer wordt bij FC Axel ), was onze club op zoek naar een geschikte opvolger, en heeft die nu gevonden in Hubert van den Hemel.

Tijdens het afgelopen seizoen 2020-2021, was Hubert nog de trainer van onze buurman, vv Terneuzense Boys, die uitkomen in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. Hubert had tijdens het seizoen 2019-2020 van de KNVB vrijstelling gekregen om de Boys te trainen, want voor de 1e klasse heb je het Uefa A diploma nodig, en dat had Hubert niet. Aan het begin van het seizoen 2020-2021 mocht hij ook actief blijven als trainer bij de Boys, maar met de voorwaarde dat hij zou starten met de cursus Uefa A trainersdiploma. Hij heeft dat intensief geprobeerd, maar werd toch niet toegelaten tot de Belgische cursus. Hij moest toen noodgedwongen opstappen bij de vv Terneuzense Boys, die komend seizoen 2021-2022 voor de derde keer mogen uitkomen in de 1e klasse zaterdagvoetbal, maar op zoek moeten naar een trainer met de juiste papieren.

Hubert van den Hemel heeft vroeger nog gespeeld voor vv Terneuzen, en ook voor enkele andere clubs, waaronder HVV’24. Hij is ook nog trainer geweest van het 2de team van vv Terneuzen in het seizoen 2012-2013. Tijdens dat seizoen stapte hij over naar vv Zaamslag. Aan het eind van die jaargang promoveerde hij meteen met de club naar de 1e klasse van het zaterdagvoetbal! Enkele jaren hierna verkaste hij naar vv Breskens, dat toen uitkwam in de 4de klasse van het zondagvoetbal. Meteen in zijn eerste seizoen promoveerde hij met de club uit Breskens naar de 3de klasse van het zondagvoetbal. Na enkele jaren vervolgde hij zijn carrière bij 2de klasse ploeg vv Terneuzense Boys, waarmee hij in 2019 promoveerde naar de 1e klasse van het zaterdagvoetbal.

Ik persoonlijk ken Hubert van den Hemel al enkele jaren als trainer van vv Terneuzense Boys. Hij is in mijn ogen een uitstekende trainer, die goed en duidelijk met zijn spelers kan omgaan. Daarom wens ik hem dan ook heel veel succes met zijn nieuwe club vv Terneuzen in het seizoen 2021-2022 in de derde klasse van het zondagvoetbal district zuid 1!!