• Huisregels Coivd-19 VV Terneuzen

HUISREGELS COVID-19 vv Terneuzen

Een beschrijving van de actuele maatregelen staat op de website van de Rijksoverheid.

We vragen jullie begrip voor de maatregelen en de wijze waarop we deze handhaven. We zijn allemaal mensen en willen graag in gezondheid met elkaar kunnen blijven sporten en elkaar ontmoeten.

Algemene regels vv Terneuzen

• Bij bezoek aan onze accommodatie vv Terneuzen kan er voor een gezondheidscheck een aantal vragen worden gesteld over uw gezondheid of die van uw kinderen.
    • Amateurwedstrijden zijn toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel voldoende afstand van elkaar houden.
    • Kleedkamers en douches zijn beschikbaar

Regels kantine en terras

• Onze kantine is zonder coronatoegangsbewijs toegankelijk om eten en drinken af te halen aan de bar. Op het terras is een coronatoegangsbewijs niet noodzakelijk. Geen controle voor kinderen t/m 12 jaar
    • Geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig: voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken; het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horeca gedeelte;
    • Wel CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is: voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca (achter het lint)
    • Wil je wel in de kantine gaan zitten om je drankje of broodje te nuttigen, en je bent 13 jaar of ouder, dan moet je je CoronaCheck-app wel kunnen laten zien

Hoe werkt de QR-code?

Een QR-code kan je verkrijgen via de Corona Check App of als je geen mobiele telefoon hebt via www.coronacheck.nl.

Om een geldige QR-code te krijgen moet je gevaccineerd, getest of hersteld van corona zijn.

Meer informatie: https://coronacheck.nl/nl/

• Ontsmet je handen bij de alcohol dispenser die bij de ingang / uitgang van de kantine staat.
    • Gooi zelf je lege plasticflesjes of bekertjes in de afvalbakken binnen en/of buiten
    • Betaal contactloos met pin.
    • Volg de aanwijzingen van de medewerker(ster)s in de kantine

Bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat

• Bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat enkel betreden indien dit noodzakelijk is.
    • houd rekening met aantal aanwezigen en houd voldoende afstand.

Bar / Keuken

• Bar en keuken alleen betreden door de bevoegde vrijwilligers.
    • Bij het betreden van de keukenruimte, eerst goed handen wassen met zeep.

Blijf gezond!