• Jubo Plaatjesactie

Jumbo Terneuzen heeft VV Terneuzen benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel VV Terneuzen leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VV Terneuzen-leden zijn vanaf november/december 2021 verkrijgbaar bij Jumbo Terneuzen. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Velen zijn al op de foto geweest omdat de actie begin 2021 op de planning stond, maar Jumbo heeft het vanwege corona verplaatst naar het najaar 2021.

Onze fotograaf komt voor de nieuwe leden op:

Zondag 5 september van 10-13 uur

Woensdag 8 september van 18-20 uur

Zaterdag 11 september van 10 -13 uur

Wij willen jullie de kans geven om op 1 van deze dagen opnieuw op de foto te gaan.

Als je dat wilt, dien je je aan te melden door voor 28 augustus een mail te sturen naar voetbalplaatjesvvt@gmail.com, vermeld hierin op welke van bovengenoemde dagen we je kunnen verwachten.

De foto die vorig jaar genomen is, zal in het boek geplaatst worden als je je niet aanmeldt voor een nieuwe foto.

VVT plaatjes commissie