• KORTE NABESCHOUWING VV HELLEVOETSLUIS – VVT

FANTASTISCHE COMEBACK VVT NA 3-1 ACHTER, TERUG TOT 3-5, SCHITTERENDE PRESTATIE, EN WEER 3 PUNTEN ERBIJ VOOR ONZE PLOEG!!!

Op zaterdag 25 november jongstleden speelden de ploegen van vv Hellevoetsluis en VVT een wedstrijd in Hellevoetsluis. Laatstgenoemde ploeg stond voorafgaand aan dit duel op de 4de plek in deze klasse, en VVT enkele plaatsen lager. We wisten dat dit een lastige wedstrijd zou worden, maar we gingen er vol goede moed tegenaan. Toch kwam de ploeg uit Terneuzen in de 1e helft met 3-1 achter en leek de wedstrijd min of meer gespeeld. Maar niets was minder waar. Vóór de rust scoorden Thomas Dieleman en Devano Riemens voor het team van VVT, maar in de tweede helft scoorden Bart van Hanegem (2x), en Ayden Davies nog voor de Terneuzenaren, en zo stond na afloop de 3-5! op het scorebord. 3 Zéér belangrijke punten voor VVT erbij. Met deze uitslag nam het team uit Terneuzen toch wat afstand van de gevaarlijke onderste 4 plekken. De spelers van VVT toonden vandaag een geweldige inzet en mentaliteit. Complimenten hiervoor van mijn kant. Komend weekend, op zaterdag 2 december aanstaande, zal VVT weer een thuisduel spelen, en deze keer is MOC’17 uit Bergen op Zoom de tegenstander. Deze ploeg staat momenteel op de 8e plaats in de rangschikking, met 10 punten uit 9 duels. VVT bivakkeert op de 7de plek, met 2 punten meer, namelijk 12, ook uit 9 duels. Ik wens in ieder geval de gehele ploeg van VVT en de technische staf ontzettend veel succes met hun thuiswedstrijd tegen MOC’17 op zaterdag 2 december aanstaande. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen.

Ik was vandaag helaas verhinderd, en aanstaande zaterdag 2 december heb ik ook andere verplichtingen, vandaar deze korte nabeschouwing, zodat jullie toch op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in deze klasse!

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Heinenoord-WHS: 7-1!, MOC’17-DBGC: 1-0, Arnemuiden-Yerseke: 1-3, Serooskerke-SVOD’22: 1-3, en MZC’11-Walcheren: 2-1.

De stand in deze klasse is na 25 november nu als volgt:

MZC’11

VVT