Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zomer nieuwsbrief

Beste leden,

300_gras.jpg

De zomer is in volle gang. Met zo nu en dan een buitje liggen de velden op de accommodatie er mooi groen bij.

Ons hoofdveld ondergaat binnenkort een metamorfose. We gaan van echt gras naar Kunstgras. Kunstgras met daarop Fieldturf Coolplay, een schone kurk korrel (en dus niet alleen rubberkorrel) neem hier een kijkje: https://www.youtube.com/watch?v=VAdDG40-vg0

We gaan er zeker ons best voor doen jullie zo min mogelijk overlast te laten ondervinden van de werkzaamheden. Deze gaan toch wel een aantal weken duren namelijk.

300_start.jpg

Maar vanaf medio Oktober verwachten we de eerste wedstrijden op het nieuwe kunstgrasveld te kunnen spelen.

Let wel op: je mag niet met stalen noppen het kunstgras op. Dus ga je nog nieuwe voetbalschoenen kopen…kunststof noppen (geen staal).

Klussen en schoonmaak

In het nieuwe seizoen hopen we jullie ook te mogen ontvangen in een gerestylede kantine. Vele vrijwilligers zijn momenteel kei hard aan het werk om de kantine en bestuurskamer/sponsorhome een nieuwe uitstraling te kunnen geven.

Naast de kantine is ook de tribune onder professionele handen genomen, dat zit een stuk gezelliger.

Ook in het ballenhok wordt hard gewerkt. Deze werd enkele weekjes geleden totaal gestript en wordt nu weer terug opgebouwd. Zo krijgen alle ballen straks weer een mooi plekje.

Na alle klussen zal de grote schoonmaak van start gaan.

Jullie Rood Zwarte hart zal juichen bij het zien van al de aanpassingen.

300_gezocht.jpg

Gezocht vrijwilligers met allerhande talenten

Om van start te kunnen gaan in het komende seizoen zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig, van trainers, leiders, tot hulp in de kantine, op de velden, tot schoonmaak hulp en scheidsrechters.

Wil jij ook je steentje bijdragen laat het ons dan weten op info@vvterneuzen.nl

Kom op, spreek je talenten , kennis en kunde aan om de vereniging te helpen !!

Activiteiten en evenementen

Er staan ons weer leuke, sportieve en gezellige activiteiten te wachten hieronder al een eerste versie van de evenementen kalender.

Noteer de data alvast in jullie agenda!

september

Start Grote Club Actie

Halloween

woensdag

Pietenbingo

oliebollenverkoop

Kerstmiddag

donderdag

Indoor Soccer

januari

Nieuwjaarsreceptie

april

Feestavond

teambarbecues

teambarbecues

dinsdag

woensdag

donderdag

Club Collect

Net als afgelopen seizoen zal de inning van de contributie via Club Collect verlopen.
Er is een prijsindexering opgenomen van slechts 1%. Betaalverzoeken ontvang je vanuit Club Collect.

Betaal op tijd zo voorkom je vervelende situaties.

Spelerspassen

Een aantal aanpassingen vanuit KNVB komen ook onze kant op, zo wordt er vanaf nieuwe seizoen gewerkt met een wedstrijdzaken app.

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van volgend seizoen afgeschaft. De pasjes controle voor aanvang van een wedstrijd zal dan ook digitaal plaats vinden.

300_zon.jpg

Geniet van de zomer en de vakantie tijd allemaal en we hopen jullie allemaal gezond en wel weer te mogen ontmoeten in het nieuwe seizoen.

Bestuur VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media