Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Eerste bekerwedstrijd VVT

Beste leden,

De eerste nieuwsbrief van het nieuwe voetbalseizoen is er eentje vol vernieuwing.

Vernieuwing omdat er afgelopen zomerstop hard gewerkt is aan onze accommodatie. Zo is de tribune voorzien van een kleurtje en kregen de kantine en het sponsorhome een eigentijdse look maar er werd ook een compleet nieuw ballenhok ingericht. Misschien minder zichtbaar voor u als sponsoren maar ook in de kleedkamers werden enkele vervangingen gedaan.

300_bar_2.jpg

300_gang.jpg

We zijn trots op de vele vrijwilligers die hieraan hun steentje hebben bijgedragen.

We willen als vereniging vernieuwing uitstralen, een moderne vereniging zijn, ook al bestaan we al sinds 1920.

Aanleg nieuw veld

Verandering en vernieuwing ligt ook in de grasmat van ons hoofdveld. Dat wordt momenteel voorbereid op een nieuw veilig kunstgrasveld. De afgravingen zijn achter de rug en de vervolg stappen zijn in volle gang, het loopt tot nu toe netjes volgens planning.

Check voor de aardigheid de livestream op de site om de werkzaamheden te volgen.

300_img_6946.jpg

1e bekerwedstrijd

We verwelkomen u graag op onze accommodatie, om al deze vernieuwing te komen bekijken, aanstaande zondag 3 september. Dan speelt ons eerste elftal namelijk een bekerwedstrijd tegen RIA Westdorpe.  Om 14.30 uur trappen we af voor de eerste officiële wedstrijd van dit voetbalseizoen. De spelers doen dat onder leiding van de nieuwe trainer Ronny Tresonie. Als scheidsrechter zal R. Koster aantreden.

Na nog twee wedstrijden zullen we weten wie de volgende ronde van de beker haalt. Die twee wedstrijden zijn uit te weten tegen Spui en VC Vlissingen (zat).

De competitie gaat van start met een echte derby. Op zondag 24 september speelt ons eerste team namelijk uit tegen HVV’24.

De eerste thuis wedstrijd in de competitie vindt plaats op zondag 1 oktober tegen Groen Wit.

We hopen u te ontmoeten in ons sponsorhome zondag (waarin we snel de laatste hand proberen te leggen aan de details), of langs de lijn.

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media