Nieuwsbrief	VV Terneuzen

VV Terneuzen - RKSV Groen Wit, zondag 1 oktober

Beste leden,

In de eerste nieuwsbrief die u reeds van ons hebt ontvangen las u al over de vernieuwingen die zijn aangebracht op onze accommodatie, heeft u bijvoorbeeld al een kijkje genomen in onze vernieuwde kantine of in het sponsorhome of op onze tribune ?

We verwelkomen u graag op zondag 1 oktober aanstaande wanneer al onze (zondag) senioren teams hun thuiswedstrijden spelen.

Komt u supporteren ?

Zo gaat om 10.30 uur ons nieuwe 4e elftal van start tegen Schoondijke 2. Om 12.00 uur treden de mannen van ons 2e elftal aan tegen Steenbergen 2. Ons dameselftal en het 3e elftal trappen beiden af om 12.30 uur. Waar de Dames spelen tegen DESK uit Kaatsheuvel, spelen de mannen van het 3e tegen RCS 2.

Ons 1e elftal betreedt om 14.30 uur het veld tegen RKSV Groen-Wit uit Breda. De wedstrijd zal onder leiding staan van dhr J. Pleijte. De wedstrijdbal wordt geschonken door Servicenet (Jefta van Eijk).

De mannen uit Breda eindigden vorig seizoen in de middenmoot van de 3e klasse B en zijn deze competitie gestart met een thuisoverwinning tegen Victoria ’03. VVT had een valse start en verloor met 4-0 van rivaal HVV ’24.
Afgelopen dinsdagavond stond de bekerwedstrijd Vlissingen (zat) - VVT nog op het programma. Door gelijk te spelen (2-2) heeft VVT zich geplaatst voor de volgende bekerronde. En in die volgende ronde staat de wedstrijd IJzendijke - VVT op het programma.

Zaterdag

Uiteraard bent u zaterdags ook van harte welkom om onze jeugdteams of het zaterdagelftal aan te moedigen. As zaterdag worden er wel 13 jeugdwedstrijden gespeeld, we starten om 9:00 uur met de 1e wedstrijd.

Save the dates

Nog even en we kunnen de eerste wedstrijd spelen op het kunstgrasveld dat momenteel volgens planning wordt aangelegd.
We willen die eerste wedstrijd op kunstgras natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en vragen u alvast 15 oktober te noteren. We willen dan doormiddel van allerlei activiteiten stilstaan bij de vernieuwing en verandering waar we het afgelopen nieuwsbrief al over hadden. Het belooft een Super Sunday te worden met o.a. 4 tegen 4 wedstrijdjes voor de jeugd, loterij en voor u als sponsoren een wijnproeverij. Toine Fassaert is dit seizoen onze wijn leverancier, laten we samen proeven van de huiswijn van VV Terneuzen. Tevens kunt u andere lekkere wijnen proeven en bestellen.

Verder nog een datum om vast te noteren is 16 november, VVT Sponsoravond. We informeren u graag later hierover.

Grote Club Actie

Inmiddels zijn de boekjes met loten weer uitgedeeld aan de jeugdspelertjes van VVT.
Zij proberen loten te verkopen en kunnen daarmee ook zelf leuke sportieve prijzen winnen, maar belangrijker is dat de verkoop de clubkas spekt (opbrengst is bestemd voor renovatie kleedkamers).

In de kantine en sponsorhome vindt u deze loten ook, tevens hebben we ook Superloten in de verkoop met een waarde van 50 loten.

We hopen u te ontmoeten in ons sponsorhome komende zondag of langs de lijn.

Bestuur en sponsorcommissie VVT

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media