Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Bedrijfslogo

Beste leden,

Beste Sponsor,

U heeft misschien al opgemerkt dat de kantine van vv Terneuzen een metamorfose heeft ondergaan. Onderdeel hiervan zijn de 2 beeldschermen ter vervanging van het oude "standenbord".

We willen deze beeldschermen, naast het weergeven van de uitslagen en standen, gebruiken om onze sponsoren exposure te geven. Via een PowerPoint prresentatie komt uw logo in beeld en daarbij kunnen we nog door u aangeleverde tekst voegen.

Graag zou ik van u ontvangen, indien u hier prijs op stelt:

• Bedrijfslogo(s) in vector/pdf bestand. Géén jpeg bestand, want dan vervormt het logo bij het uitvergroten.
  • Tekst die u bij uw logo wilt laten voegen. Bijvoorbeeld korting die leden/sponsoren op vertoon van pas kunnen verkrijgen bij uw bedrijf.

Het logo en de tekst kunt u sturen naar het volgende emailadres: sponsorzaken@vvterneuzen.nl

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media