Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Terneuzen - FC Bergen, zondag 17 december

Beste leden,

Beste Sponsor,

Afgelopen zondag 10 december, zijn er geen wedstrijden gespeeld in het amateurvoetbal. Vanwege de sneeuw had de KNVB een algehele afgelastingen afgeroepen. Het programma, waaronder de wedstrijd SC Gastel 1 – Terneuzen 1, staat nu ingepland op zondag 18 februari 2018.

Komende zondag 17 december, mits de weergoden het toelaten, zal de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop gespeeld worden. Terneuzen, dat momenteel de 11e plaats bekleedt met 11 punten uit 9 wedstrijden, zal het moeten opnemen tegen de hekkensluiter van deze klasse, FC Bergen.

De mannen van trainer Ronny Tresonie wonnen de laatste thuiswedstrijd overtuigend met 2-1 van Roosendaal en zullen deze lijn zondag door willen zetten. Bij winst haken ze aan bij de middenmoot.

We verwelkomen u graag op zondag 17 december aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- FC Bergen bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Drankenhandel Kolijn.

Enkele data om niet te vergeten

Vrijdag 22 december wordt de bekerwedstrijd Terneuzen – Philippine gespeeld. De aftrap zal zijn om 20.00 uur.

Zaterdag 23 december wordt er weer een gezellige Kerstmiddag gehouden bij vv Terneuzen.

De nieuwjaarsreceptie staat gepland op zondag 7 januari 2018.

20 Januari is er de officiële opening van het kunstgras. Tevens wordt dan de eerst editie van de Piele Cup gehouden. De standaardteams (jeugd en senioren) van Terneuzen en Terneuzense Boys zullen hier gaan strijden om de fel begeerde Piele Cup. Aansluitend wordt  er een gezellige feestavond georganiseerd met een DJ en live muziek.

Sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media