Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen- Philippine, vrijdag 22 december

Beste leden,

Beste Sponsor,

Vrijdag 22 december staat de bekerwedstrijd Terneuzen – Philippine op het programma. Het is een wedstrijd in de derde ronde van het toernooi om de districtsbeker. De winnaar van dit duel treft in de vierde ronde de winnaar van Kloetinge -Goes.

Afgelopen zondag verzuimde Terneuzen te winnen van hekkensluiter in de competitie FC Bergen. Ondanks een groot veldoverwicht en vele kansen, wist de Roodzwarte Brigade van trainer Tresonie niet tot scoren te komen.

Wil Terneuzen de vierde ronde halen, dan zal er in ieder geval gescoord moeten worden.

We verwelkomen u graag op vrijdag 22 december aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- Philippine bij te wonen. De aftrap is om 20.00 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Supportersvereniging TSV.

Tot vrijdag!

Met sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media