Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen- HVV'24, zondag 4 februari

Beste leden,

Beste Sponsor,

De derby Breskens – Terneuzen bleef afgelopen zondag onbeslist. De eindstand was 1-1. Hiermee haalde de Roodzwarte Brigade van trainer Ronny Tresonie haar 1e punt dit seizoen op vreemde bodem. Momenteel neemt Terneuzen, met 13 punten uit 11 wedstrijden, de 9e plaats in.

Komende zondag, 4 februari, staat de derby Terneuzen – HVV’24 op het programma. De heenwedstrijd werd in Hulst kansloos met 4-0 verloren. Terneuzen zal dit zondag echter willen rechtzetten. HVV’24 verloor afgelopen weekend met 1-2 van Steenbergen en staat nu op de 5e plaats met 19 punten uit 12 wedstrijden.

De derby Terneuzen – HVV’24 belooft weer een wedstrijd op het scherpst van de snede te worden.

We verwelkomen u graag op zondag 4 februari aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- HVV’24 bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur.

De wedstrijdbal wordt geschonken door Zeeland Supply. Wedstrijdsponsor deze dag is Next Maritime Benelux.

Tot zondag!

Sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media