Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen - Victoria'03, zondag 11 maart

Beste leden,

Geachte sponsor,

Vaak volgt er op een periode van vorst een periode van regen. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind, want zondag 11 maart spelen alle senioren een thuiswedstrijd.

Ons 1e elftal neemt het dan thuis op tegen Victoria’03. De ploeg uit Oudenbosch staat momenteel op de derde plaats met 30 punten uit 15 wedstrijden. De nummers 1 en 2 hebben ook 30 punten, echter met een wedstrijd minder gespeeld of een beter doelsaldo. Victoria’03 doet dus volop mee voor het kampioenschap.

VV Terneuzen heeft 18 punten verzameld in 14 wedstrijden en bezet hierdoor de 9e plaats. VV Terneuzen heeft na de winterstop nog niet verloren en is dit seizoen in de competitie thuis nog ongeslagen. De uitwedstrijd in Oudenbosch werd met 2-1 verloren door de formatie van trainer Ronny Tresonie. De belangen zijn deze wedstrijd hoog; waar Victoria’03 strijdt voor het kampioenschap zal vv Terneuzen strijden om een plaats in het linker rijtje te bemachtigen.

Langs deze weg willen we u als sponsor van VV Terneuzen graag uitnodigen om de wedstrijd aanstaande zondag bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter A.F. Bruggeman. De wedstrijdbal voor het duel VV Terneuzen-Victoria’03 wordt gesponsord door HR Zeeland.

Het programma voor de overige wedstrijden van zondag ziet er als volgt uit:

Het vierde elftal trapt om 10.30 uur af voor de wedstrijd tegen het derde team van Groede.  Naast ambiance tijdens de derde helft zorgen deze ploegen ook voor spektakel op het veld.

Om 12.00 uur zal het eerste fluitsignaal klinken voor de wedstrijd van ons tweede elftal tegen het tweede elftal van Zundert. De reserves van Terneuzen bezetten momenteel de 4e plaats in de 2e klasse A en willen met een overwinning de aansluiting met de top behouden.

Eveneens om 12.00 uur start de wedstrijd Terneuzen VR1- Moerse Boys VR1.  De 4e plaats is de inzet van deze confrontatie. De balsponsor van de wedstrijd van onze dames is Vermeersch Sport.

Terneuzen 3 – VC Vlissingen 2 start om 12.30 uur. Terneuzen Tres zal tegen de reserves van VC Vlissingen proberen de punten in Terneuzen te houden om zo de aansluiting bij de middenmoot te krijgen.

We hopen u aanstaande zondag te mogen verwelkomen op ons sportpark De Vliegende Hollander.

Sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media