Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging vv Terneuzen - UVV'40, zondag 25 maart

Beste leden,

Geachte sponsor, 

Doordat koning Winter nogmaals van zich liet horen stond afgelopen weekend grotendeels in het teken van afgelastingen.  Laten we hopen dat er komende zondag, met ingang van de zomertijd, weer gevoetbald kan worden. 

Ons 1e elftal neemt het dan thuis op tegen UVV’40. De ploeg uit Ulvenhout staat momenteel op de tiende plaats met 19 punten uit 15 wedstrijden. 

VV Terneuzen heeft ook 19 punten verzameld uit 15 wedstrijden, maar heeft een beter doelsaldo en bezet hierdoor de 9e plaats.

In de uitwedstrijd ging Terneuzen met 4-1 roemloos ten onder. De mannen van trainer Ronnie Tresonie zullen dit zeker recht willen zetten.

Temeer ook omdat de belangen hoog zijn deze wedstrijd. Beide ploegen moeten nog alle zeilen bij zetten om nacompetitie te ontlopen. 

Langs deze weg willen we u als sponsor van VV Terneuzen graag uitnodigen om de wedstrijd aanstaande zondag bij te wonen. De aftrap is om 15.00 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter M.L de Looze. De wedstrijdbal voor het duel VV Terneuzen-UVV’40 wordt gesponsord door Hermus Management

Programma overige wedstrijden zondag 25 maart: 

10.00 uur Terneuzen 3 – Sluis 2

10.30 uur Terneuzen 4 – Breskens 3

12.30 uur Terneuzen VR – Blauw Wit’81 VR (wedstrijdbal gesponsord door: Mobach & van Poecke Administratie & Advies)

13.30 uur Terneuzen 2 – Hoeven 2 

Programma zaterdag 24 maart:

Zaterdag staan er 14 jeugdwedstrijden op het programma. De jongste jeugd (JO6) start om 09.00 uur en om 15.00 uur zal het eerste fluitsignaal te horen zijn van de laatste wedstrijd van de dag waarbij Terneuzen JO19 het zal opnemen tegen SSV’65 JO19. Voor het complete programma kunt u onze website raadplegen.

We hopen u aanstaande zaterdag en/of zondag te mogen verwelkomen op ons sportpark De Vliegende Hollander.

 

Sportieve groet, 

Bestuur en Sponsorcommissie VV TerneuzenVV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media