Nieuwsbrief	VV Terneuzen

VVT Nieuwsbrief maart '18

Beste leden,

En we voetballen weer…..

De winterstop zit er op. En hoewel de kou nog niet helemaal het land uit is kijken we uit naar het voorjaar. De zomertijd ging afgelopen weekend in, laten we hopen op een ‘zomersetijd’, zodat er veel mensen komen supporteren langs de groene velden.

Afgelopen periode was het rustig op en rond de velden, de PieleCup dag uitgezonderd. Wat een mooi evenement waarbij de opening van het nieuwe kunstgrasveld en saamhorigheid en vriendschap centraal stonden. Komend jaar is het de beurt aan onze buurman VV Terneuzense Boys om de PieleCup te organiseren. Hopelijk is er een mooie traditie van start gegaan.

300_gezocht_vrijwilligers.jpg

We zijn op zoek naar vrijwilligers

Zo’n groots evenement als de PieleCup kan uiteraard niet plaatsvinden zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers, ontzettend bedankt allemaal. Ook op de reguliere zaterdag en zondag hebben we de vrijwilligers hard nodig. Van Scheidsrechters tot barmannen/vrouwen en van secretariële ondersteuners tot mensen die helpen schoonmaken iedereen is van harte welkom en zijn/haar steentje bij te dragen. Kom op en meld je aan op info@vvterneuzen.nl

Klik hier: Redenen om als vrijwilliger je voetbalclub te helpen

Feestavond, ben jij er ook bij?

7 april a.s. ben je weer van harte welkom op onze jaarlijkse feestavond, nog niet aangemeld? Doe dat dan snel op http://www.vvterneuzen.nl/vvtfeest/

300_rcc-spaarvarken.png

Rabobank Clubkas actie

Ben je lid van de Rabobank steun ons dan door je stem uit te brengen bij de grote Clubkas actie.

Kijk voor nieuws en updates: http://www.vvterneuzen.nl/

Activiteitenagenda

Noteer de volgende activiteiten al in jullie agenda’s (en ook hier geldt vele handen maken licht werk, u bent van harte welkom als vrijwilliger)

Paasbingo

Vrijdag 30 maart.

Rabo Clubkas Actie

Van 4 t/m 16 april kan er gestemd worden.

Feestavond

Zaterdag 7 april.

Toernooi voor JO11, JO10, JO9, JO8, JO7 en JO6 (voorheen E-, F- en Mini-pupillen)

Donderdag 10 mei.

Nachtkamp

Zaterdag 2 en zondag 3 juni.

Ladiesday, toernooi voor MO17, MO15, MO13 (7-tallen) en MO11 (7-tallen)

Zaterdag 9 juni.

Teambarbecues

Zaterdag 9 en 16 juni.

Toernooi JO15 en JO13 (voorheen D-pupillen en C-junioren)

Zaterdag 16 juni.

Schoonmaak kantine

26, 27 en 28 juni.

Feyenoord Soccer School

9 en 10 juli.

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media