Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen- Philippine, zondag 6 mei

Beste leden,

Geachte sponsor,

Afgelopen zondag stonden er in de 3e klasse A inhaalwedstrijden op het programma. Voor Terneuzen was het echter een vrije dag.

Komende zondag, 6 mei, staat de derby Terneuzen 1 – Philippine 1 op het programma. Voor beide ploegen staat er nog wat op het spel. Terneuzen is nog niet zeker van lijfsbehoud en Philippine strijdt nog voor promotie.

De onderlinge balans slaat dit seizoen door in het voordeel van Philippine (heenwedstrijd competitie 0-0, bekerwedstrijd 0-1). Terneuzen zal er zondag alles aan gaan doen om het evenwicht te herstellen.

Langs deze weg willen we u als sponsor van VV Terneuzen graag uitnodigen om de wedstrijd aanstaande zondag bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter P. de Lang. De wedstrijdbal voor het duel Terneuzen- Philippine wordt gesponsord door InZaken. De wedstrijdsponsor is Dhr. Olaf Rammeloo.

Programma overige wedstrijden zondag 6 mei:

12.00 uur Terneuzen 2 - Virtus 2

12.30 uur Terneuzen VR1 - Roosendaal VR1. De wedstrijdbal voor dit duel wordt gesponsord door Vermeersch Sport.

Programma jeugd wedstrijden zaterdag 5 mei:

Ondanks de vakantie wordt er zaterdag toch een beperkt programma afgewerkt op onze velden. De volgende thuiswedstrijden staan dan op het programma:

Terneuzen JO17-1

ST Oostburg/IJzendijke JO17-1

Terneuzen JO17-2

ST Breskens/Schoondijke JO17-1

Terneuzen JO15-2

FC Axel JO15-1

Terneuzen JO13-2

ST Aardenburg/Sluis JO13-1

Terneuzen JO11-3

ST Groede/Cadzand JO11-2

Terneuzen JO10-1

Roosendaal JO10-1

Terneuzen JO8-1

Oostburg JO8-1

We hopen u aanstaande zaterdag en/of zondag te mogen verwelkomen op ons sportpark De Vliegende Hollander.

Sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media