Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Groen is Gras

Beste leden,

We zijn weer van start. Van start in het nieuwe voetbalseizoen. Hoewel bij veel verenigingen vanwege de droogte de velden er niet fraai bij liggen, ziet ons gras nog steeds mooi groen. Dank aan de vrijwilligers die afgelopen zomer vele uurtjes hun best hebben gedaan om onze grasmatten goed te onderhouden. Inmiddels zijn de eerste wedstrijden al gespeeld, iedereen heeft er weer zin in.

Contributie  

Zoals we dat gewend zijn bij de start van het voetbalseizoen hebben onze leden ook weer mail, post, en of sms-berichtjes ontvangen met betrekking tot Club-Collect.

200_nwbrief_1.png

Club-Collect is het systeem waarmee we de contributie innen. Betaal op tijd dan voorkom je onnodige kosten en vervelende situaties.

Stage

Op de Zeeuws-Vlaamse middelbare scholen gaan alle leerlingen een maatschappelijke stage lopen om op deze manier kennis te maken met de samenleving door er een onbetaalde bijdrage aan te leveren.

De leerlingen die deze stage moeten doen, meestal 30 uur per jaar, zullen veelal zelf een stageplaats moeten regelen.
Ook bij onze voetbalvereniging bestaat de mogelijkheid om jouw maatschappelijke stage te doen.

Wij denken aan activiteiten als:
• het meehelpen bij de trainingen van bijvoorbeeld junioren of pupillen teams
• het fluiten van wedstrijden
• het helpen opruimen en uitzoeken van materiaal
• meehelpen met het verzorgen van drinken voor de teams, het schoonmaken van de kleedkamers
• ondersteunen bij grotere activiteiten (toernooien, Super Sunday etc.)
• ondersteunen bij allerhande andere activiteiten

Ook zijn er leerlingen die aan een sportopleiding(CIOS) bezig zijn die stage moeten lopen.
Ook voor hen willen wij de mogelijkheid bieden dat bij onze voetbalvereniging te doen. Wij willen zowel eigen spelers als ook niet-leden (afhankelijk vraag en aanbod) de gelegenheid geven hun stage bij ons te doen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@vvterneuzen.nl

Tot snel

Goaaaaaalllll!!

Weet je nog die lekkere oliebollenactie afgelopen December?

Van de opbrengst hebben we vier goals aangeschaft. Een prachtig doel. Zo kunnen we trainen met de keepers en op het schieten op doel natuurlijk.

300_nwbrief_2.jpg

De goals zijn licht van gewicht en daardoor gemakkelijk op te tillen aan 1 zijde en te verrijden op het kunstgras vanwege de wielen die eronder zitten. Meteen de vraag aan iedereen om zorgvuldig met de materialen om te gaan. Niet slepen over het (kunst) gras, niet gooien enz. We zien dit letterlijk gebeuren heel erg jammer. Tip: zet je benodigde materialen op tijd klaar zo voorkom je haastige situaties waarbij er sneller minder goed met de materialen wordt omgegaan.

Wie komt ons helpen?

Het voortbestaan van onze vereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Daarom is het van belang dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt voor en of binnen de vereniging.

Heb jij al eens nagedacht over wat je zou kunnen betekenen voor de vvTerneuzen?

Kan je heel goed orde houden of ben je goed in organiseren. Misschien kan je wel heel goed schilderen of werk je in de bouw. Of ben jij super in de logistieke wereld of heb je connecties met ondernemers in de omgeving. Mogelijk kan je jouw kennis en kunde en je netwerk inzetten voor onze vereniging.

De activiteiten zijn echt niet enkel voetbal gerelateerd, ook juist in de ondersteuning moet van alles gebeuren.

Kan je het niet zelf;  mogelijk is er een handige opa, een slimme tante, een grote broer of een goede buur die iets wil betekenen.

Laten we er samen voor zorgen dat we binnen onze club aan het voetballen kunnen blijven door allemaal ons steentje bij te dragen.

Kunnen we ook op jou rekenen? Meld je aan op info@vvterneuzen.nl

Keepertraining

 

250_nwbrief_3.jpg

We zijn heel blij met alle trainers en leiders die zich inzetten voor de teams, top! Daarnaast zijn er ook keepertrainers bezig met onze keepers. Deze trainingen zijn specifieker gericht op technieken rondom keepen. Hoe communiceer je met een team en valbreken zijn hier ook onderdeel van.

Deze trainers werken in kleinere groepjes. De keepers worden niet enkel op leeftijd ingedeeld maar bijvoorbeeld ook op postuur en niveau. Zo komt de training en daarmee de keepers het beste tot hun recht. Niet iedereen wil keepen, soms keepen spelers om beurten. Deze jongens en meiden komen niet in aanmerking voor deze  specifieke trainingen. Het is niet iets dat je zomaar leert. Je moet het willen en er gevoel voor hebben, maar ook; durven springen, duiken, vallen en weer opstaan. Ook bij storm, regen en wind. Het gras blijft niet altijd droog tenslotte.

Doe mee met de Grote Clubactie

Vanaf 15 september 2018 zal de Grote Club Actie landelijk van start gaan. Niet alleen een manier om mooie prijzen te winnen, maar ook een manier om de club financieel sterker te maken.

Een lot kost €3 en van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot) naar de clubkas! Wij willen met  de extra inkomsten leuke (jeugd)activiteiten organiseren en nieuwe (trainings)materialen aanschaffen.

 400_nwbrief_4.jpg

In de week van 10 t/m 14 september 2018 worden de loten boekjes voor de jeugd t/m de O13 pupillen uitgedeeld tijdens de trainingen. Iedere pupil krijgt een boekje.

De O15 t/m O19 teams krijgen per team één lotenboekje om te verkopen. Het boekje bestaande uit 20 loten kan bijvoorbeeld voor, tijdens of na een wedstrijd langs de supporters, ouders, verzorgers gaan om een lot af te nemen.

Ieder senioren team krijgt één lotenboekje bestaande uit 20 loten en we hopen natuurlijk dat ieder teamlid minimaal één lot, meer mag altijd, afneemt.

Val je buiten deze categorie maar wil je toch graag een lotenboekje of is je boekje vol, dan zijn er boekjes verkrijgbaar in de kantine achter de bar of kunnen deze aangevraagd worden door een mail te sturen naar: info@vvterneuzen.nl

DOE MEE, want we kunnen jullie inzet heel goed gebruiken. Met jullie medewerking wordt de Grote Clubactie een groot succes en kunnen we leuke activiteiten blijven organiseren en nieuwe materialen blijven aanschaffen voor onze vereniging !!!

Veel verkoopplezier en succes!

 

 

Namens bestuur voetbalvereniging Terneuzen wensen we iedereen een goed en sportief voetbalseizoen toe.

Tot ziens,VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media