Nieuwsbrief	VV Terneuzen

We gaan weer beginnen !

Beste leden,

As zondag start VVT 1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Victoria ’03 uit Oudenbosch.

Net als afgelopen seizoen spelen we weer in de 3e klasse A.

De 1e selectie is op een aantal plaatsen gewijzigd qua samenstelling, zo zijn Quincy Poortvliet, Marthijn van Ham, Jasper van den Ouden, Marc Mechielsen, Inid Preganlija en Said Bouzambou vertrokken bij VVT. Daar tegenover staat de komst van Can Kiran, Jasper van Asten, Jeffrey Buize, Sonny Huitema, Collin vd Hout, Leroy van Passel en Jorge Lando. De selectie staat net als afgelopen seizoen weer onder leiding van trainer Ronny Tresonie en zijn assistent Remco van Leeuwen.

Inmiddels heeft VVT zich op doelsaldo geplaatst voor de 2e ronde van de beker na een gelijkspel tegen Luctor/Heinkenszand en een 5-0 overwinning op Ria W.

Victoria ’03 is een oude bekende voor ons, afgelopen seizoen werd er tegen deze ploeg thuis 2-2 gelijk gespeeld en verloren we uit met 2-1. De wedstrijd zondag staat onder leiding van good-old Wim Broekhoven.

Zondag spelen ook de overige zondag senioren elftallen thuis.

Om 10:30 uur trapt het 4e elftal af tegen Corn Boys 2, vervolgens om 12:00 uur het 2e elftal tegen Steen 2 en daarna nog om 12:30 uur het 3e elftal tegen Biervliet 2.

En op zaterdag starten we ’s morgens om 9:00 uur met de 1e jeugdwedstrijden. In de loop van dag spelen dan o.a. thuis JO19-1, JO17-1, MO15-2, JO8-2 maar ook de mannen van Zatdos. In totaal wel 13 wedstrijden.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media