Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zondag aanstaande hopen we het tij te keren !

Beste leden,

Beste sponsoren,

VVT heeft in de competitie helaas nog niet kunnen winnen, maar de mannen van trainer Tresonie zijn vast beraden om as zondag de 3 punten in Terneuzen te houden.

Nieuwkomer SAB speelde afgelopen seizoen in de 4e klasse en promoveerde via de nacompetitie naar de 3e klasse. SAB staat met 4 punten na 3 wedstrijden op de 7e plaats, waar VVT op de 13e plaats staat.

De wedstrijd van zondag staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Stadius.

VVT zal as zondag voor het eerst dit seizoen te bewonderen zijn in het nieuwe speciaal door kledingsponsor JAKO & hoofdsponsor Teamcenter ontworpen shirt, dus sowieso de moeite waard om onze mannen te komen aanmoedigen.

We starten op zondag om 12:00 uur met de wedstrijd van VVT 2 tegen Groen Wit 2 en daarna om 12:30 uur betreden de mannen van VVT Tres het veld tegen Koewacht 2.

Ook zaterdag is het weer volle bak op sportpark de Vliegende Hollander. We starten dan al om 9:00 uur met de 1e wedstrijden en de laatste wedstrijd start om 14:30 uur en dat is dan ook nog eens een heuse derby, te weten VVT JO19-1 tegen FC Axel JO19-1.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media