Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zondag gaan we weer voor de 3 punten !

Beste leden,

Aanstaande zondag speelt VVT 1 om 14:30 uur zijn 6e competitiewedstrijd tegen nieuwkomer Schijf.

Vorige week verloor VVT nipt met 2-1 van SC Gastel in een wedstrijd met veel strijd en de mannen, van interim trainers van Leeuwen en Dooms, zijn gebrand om de punten in Terneuzen te houden.

Nieuwkomer Schijf speelde afgelopen seizoen in de 4e klasse en werd in deze klasse kampioen. Schijf staat met 2 punten na 5 wedstrijden op de 14e plaats, waar VVT op de 13e plaats staat.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Gijs Steeman.

Zondag speelt alleen het 1e elftal thuis, de overige teams spelen allemaal een uitwedstrijd.

Op zaterdag hebben we 12 wedstrijden op sportpark de Vliegende Hollander. We starten dan al om 8:30 uur met de 1e wedstrijd.

Goed om alvast te noteren, volgende week zondag tijdens VVT Super sunday/Winterfest speelt VVT 1 de derby tegen HVV ’24.
Op Super sunday spelen alle (zondag)senior teams thuis en gaan we leuk feestje bouwen met DJ, volkszanger en verloting.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media