Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Derby in zondagvoetbal: Terneuzen - HVV '24

Beste leden,

As zondag speelt VVT 1 om 14:30 uur de 1e derby van het seizoen en dan ook nog tegelijk tegen de koploper, HVV ‘24

Afgelopen zondag behaalde VVT 1 punt door gelijk te spelen tegen Schijf.

Wedstrijden tegen HVV ’24 zijn elk seizoen op zichzelf staande wedstrijden, maar één ding is zeker: Onze mannen zullen vol aan de bak moeten.
Tegenstander HVV ’24 staat na 6 wedstrijden met 16 punten aan kop. Oud VVT speler Sinan Coban is topscorer bij de ploeg uit Hulst.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter A.F. Bruggeman.

Naast het 1e spelen ook de andere zondag senior elftallen thuis. We starten zondagmorgen om 10:30 uur met VVT 4 tegen Ria W 3, vervolgens speelt het 2e om 12:00 uur tegen Terheijden 2 en kort daarna start de wedstrijd Terneuzen 3 – RCS 2 om 12:30 uur.

Deze week heeft de winter zijn intrede gedaan en daarom is het as zondag Winterfest bij VVT.  Met (live) muziek, verloting, erwtensoep en bier !!

Ook zaterdag zijn er weer een boel leuke wedstrijden, we starten dan al om 9:30 uur met de 1e wedstrijden. In de avond uurtjes wordt voor onze jeugdteams een Halloweentocht georganiseerd.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander, ondanks het ontbreken van de sponsorpassen. Meld u even aan bij de kassa.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media