Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Halloween en Winterfest bij VVT

Beste leden,

Halloween tocht voor de jeugd

Zaterdag in de avond uurtjes wordt voor onze jeugdteams een Halloweentocht georganiseerd. Het gaat weer een leuke griezelige avond worden. Inschrijving voor de Halloween tocht inmiddels gesloten, we hebben een volle bak.
Het belooft een geweldige avond te worden !!

300_halloween.jpg

Winterfest / Super Sunday

As zondag is het weer Winterfest bij VVT. Alle zondagsenioren teams spelen thuis en na de wedstrijd van het 1e volop ambiance in de kantine. Er is (live) muziek, een verloting, erwtensoep en bier ! Trek je Winterfest outfit aan en kom gezellig naar de wedstrijden van VVT 1, 2, 3 en 4 kijken onder het genot van een lekker bakje soep. Win mooie prijzen in de verloting en ga lekker los bij volkszanger Wilfred en de Party Dj's.

300_winterfest.jpg

As zondag vragen we entree voor de wedstrijd Terneuzen 1 - HVV '24 1, leden kunnen zich bij de kassa melden voor gratis entree.

Tot aanstaande zondag !!

Met sportieve groet,

Bestuur en evenementencommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media