Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Bekervoetbal in Terneuzen !!

Beste leden,

Komende zondag komt hoofdklasser VC Vlissingen op bezoek bij VVT. Het betreft een wedstrijd uit de 2e ronde van het bekervoetbal.

Na een spannende wedstrijd vorige week zondag tegen de mannen uit Hulst bleven we helaas tegen de verhoudingen in, met lege handen staan.

Hopelijk kunnen onze mannen zich herpakken tegen deze hoofdklasser. Bij het team uit Vlissingen komen we een oude bekende tegen, te weten Said Bouzambou. Said speelde vorig seizoen nog in het rood/zwart van VVT.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J.P.M. Loontjens en zal bij deze wedstrijd worden geassisteerd door twee officiële KNVB assistent scheidrechters !

Voorafgaand aan deze bekerwedstrijd spelen de JO11-1 teams van beide verenigingen een voorwedstrijd (aanvang 12:30 uur).

Zaterdagmorgen starten we weer om 9:00 uur met de 1e jeugdwedstrijden.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media